Στο πλαίσιο της 24ης  αγωνιστικής της Division 4 οι ΦΑΔΕΡΣ αναμετρήθηκαν με τους Survivors Veterans. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με καμία ομάδα να μην ξεφεύγει στο σκορ και τους δεύτερους να κατακτούν ένα πολύτιμο ροζ φύλλο που διασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό την παρουσία τους στα πλέι οφ, ενώ τους φέρνει πιο κοντά στην εξάδα.

Απόλυτα ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο. 11-11 ήταν το επιμέρους σκορ με τις 2 ομάδες να ακολουθούν η μια την άλλη δίχως να ξεχωρίσει κάποια. Οι γηπεδούχοι  σκόραραν κυρίως με τους Αχλιόπτα (4) και το τρίποντο του Γεώργα, ενώ οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν στους Αλέξη (5) και Αλεξανδρή (4).

Στη δεύτερη περίοδο οι Φάδερς έδειξαν διάθεση να ξεφύγουν καθώς πήγαν στο +6 με τον ορεξάτο Διονυσιώτη (5) και διατήρησαν την πρωτοπορία καθώς από την αντίπερα όχθη υπήρξε αφλογιστία (Αλέξης 3 και Μπουλουτσίκος 2) με συνέπεια το 22-18 στο ημίχρονο.

Οι Φάδερς ήταν κυριάρχοι μετά την ανάπαυλα, καθώς με ένα 8-0 σερί με τους Κουτσοθανάση, Αχλιόπτα, Τισσίζη και Γεώργα να σκοράρουν βρέθηκαν στο +9 ! Οι Survivors ωστόσο επέδειξαν το ένστικτο επιβίωσης και με το δικό τους 6-0 με τους Αλέξη και Χατζόγλου σε πρώτο πλάνο μείωσαν σε 33-30 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία τον πρώτο λόγο τον είχαν οι άμυνες, πολύ περισσότερο δε αυτή των Veterans. Δέχτηκαν μόλις έξι πόντους (Γεώργας 5) και με ένα 7-0 πήραν τα ηνία του ματς. Ο Δουλγεράκης με το τρίποντο του αλλά και η ψυχραιμία του Μπουλουτσίκου (επίσης 3) από τη γραμμή της φιλανθρωπίας , όταν οι αντίπαλοι τους πλησίασαν στο ένα σουτ ήταν αυτά που το έκριναν. Η κόρνα της λήξης βρήκε τους Survivors Veterans με το ροζ φύλλα στα χέρια με το τελικό 39-44 !

Mvp του αγώνα ήταν ο Κώστας Αλέξης με double double και 14 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος . Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης  Διονυσιώτης με 9 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη .

Key player: Ο Κώστας Μπουλουτσίκος που μέτρησε 9 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελεταίο δεκάλεπτο με τους νικητές να διαθέτουν την απαραίτητη ψυχραιμία και αποφασιστικότητα !