Mια ακόμα νίκη πέτυχε ο Kolossos Sourmenwn απέναντι στυος μαχητικούς Hornets την Κυριακή με δραματικό τρόπο κυρίως γιατί σκόραρε στα δύο τελευταία λεπτά από τη γραμμή της φιλανθρωπίας !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ του ΟΑΚΑ εκκινώντας με 9-0 ! Με την τριπλέτα Μπάστα, Γιακουμή και Εξαρχέα σε φουλ δράση έφτασαν σε διψήφια διαφορά απέναντι στον Καραχάλιο (5π) και προηγήθηκαν με 20-10 !

Οι φιλοξνεούμενοι παρότι βρέθηκαν στο -11 στη συνέχεια αντέδρασαν. Με το δικό τους 8-0 και τον Καραχάλιο ασταμάτητο με 15 πόντους πλησίασαν και μείωσαν ως τους τρεις, αλλά ο Μπάστας με τον Εξαρχέα διατήρησαν το προβάδισμα για τον Κολοσσό με 34-29 στο ημίχρονο.

Δύο όψεις είχε η αναμέτρηση στο τρίτο δεκάλεπτο. Στην αρχή της οι Σουρμενιώτες  ξέφυγαν με 44-34 χάρη στους Μπάστα και Εξαρχέα, αλλά έπαθαν ένα μπλακ άουτ ! Οι "Σφήκες" με σερί 11-0 τα έφεραν τούμπα με τους Καραχάλιο, Πικάση και Καρακώστα για να προσπεράσουν με βραχεία κεφαλή (44-45) στο τέλος του !

Απο δω και κάτω η μάχη ήταν αδυσώπητη ! Τα συγκροτήματα πήγαιναν κατοχή με κατοχή, ενώ στο 1.45" οι Hornets μπήκαν μπροστά με τον Καραχάλιο με 56-58 ! Ο Kolossos ωστόσο ήταν πιο μεθοδικός στα υπόλοιπο του χρόνου. Μπάστας και Γιακουμής με ..κολοσσιαία ψυχραιμία ευστόχησαν στις βολές και με 6-0 σερί καθώς οι αντίπαλοι τους δεν κατάφεραν να επιτεθούν σωστά πήραν το ροζ φύλλο με τελικό 62-58 !

MVP ήταν ο Παναγιώτης Εξαρχέας με double double  και 14 πόντους & 25 ριμπάουντ ! Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Στάθης Καραχάλιος με 26 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γιώργος Μπάστας που κατέγραψε 25 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 τελικές πάσες, 2 κλεψίματα και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην ψυχραιμία των νικητών στο τέλος !