Στο πλαίσιο της 25ης στάσης της Division 4 οι Millwaking Trags υποδέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής τους Havaliers, με τους δεύτερους να παίρνουν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου και πλέον εδράζονται στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στα πρώτα είκοσι λεπτά, παρότι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά με τα τρίποντα από τους Βλαδοβίτη και Κονταξή (από 8π) και προηγήθηκαν με 0-8 & 9-16. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο μείωσαν χάρη στον Α. Τσαβαρή σε 13-16 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Trags με τον Κατσακιώρη ορεξάτο στη συνέχεια προσπέρασαν, με τους Φούρναρη και Αρβανίτη να απαντούν για τους Havaliers. Tο τρίποντο του Παπαθανασίου έφερε το ματς στην ελάχιστη δυνατή διαφορά (30-31) στο ημίχρονο.

Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη. Οι Havaliers μετά το 35-35 ξεμάκρυναν χάρη στον Αρβανίτη και το τρίποντο του Φούρναρη και παρά τις ενέργειες του Α. Τσαβαρή από την αντίπερα όχθη κράτησαν το προβάδισμα με 39-46 στο τριαντάλεπτο !

Μπήκαν δε στο βιράζ με το πόδι κολλημένο στο γκάζι καθώς με 8-0 σερί και τα τρίποντα από τους Βλαδοβίτη και Αργυρίδη πήραν διψήφια απόσταση ! Παρότι ο Αβαρκιώτης (9) απάντησε με το ίδιο τρίποντο νόμισμα τρεις φορές οι Millwalking δεν κατόρθωσαν να πλησιάσουν ξανά, με το τελικό 52-64 να είναι δίκαιο !

MVP αναδείχθηκε ο Διονύσης Αρβανίτης με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ κι ένα λάθος. Καλύτερος για τους ηττημένους παρουσιάστηκε ο Άγγελος Τσαβαρής έχοντας 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, ισάριθμα κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλείδι με την απόδοση του ήταν ο Γιάννης Κονταξής που μέτρησε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 8 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μισό και έκτοτε δεν απειλήθηκαν.