Το «2 στα 2» έκαναν οι ProfiterAll Stars στη Division 4, καθώς έκαμψαν με 53-49 την αντίσταση του μαχητικού ΕΜΠRISMOS.
Η εμπειρία των τυπικά γηπεδούχων έκαναν τη διαφορά στην αναμέτρηση, η οποία ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Οι ProfiterAll Stars μπήκαν δυνατά στο ματς κι έδειχναν ότι θα καταφέρουν να φτάσουν με σχετική άνεση στη νίκη. Προηγήθηκαν νωρίς με διψήφια διαφορά κι έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με 21-8.  Η νεανική ομάδα των τυπικά φιλοξενούμενων, όμως, επέστρεψε και σταδιακά «ροκάνισε» τη διαφορά, ωστόσο αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στον περιορισμό του Αμανατίδη. Ο ψηλός των «μπλε» έδωσε πολλές λύσεις κοντά στα δύο καλάθια κι επέτρεψε στην ομάδα του να διατηρήσει το προβάδισμα στο πρώτο μέρος.

Ο ΕΜΠRISMOS με καλάθι του Σιτάρα ισοφάρισε σε 31-31 (22’), αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που είχε αποκτήσει. Ο Πούγιας σημείωσε 6 πόντους, πρωτοστατώντας στο 13-3 που έκανε η ομάδα του για να βρεθεί +10 (44-34 στο 32’).
Σε εκείνο το σημείο οι ProfiterAll Stars έδειχναν να έχουν «καθαρίσει» το ματς, αλλά ο ΕΜΠRISMOS δεν τα παράτησε και με επιμέρους σκορ 12-2, ισοφάρισε σε 46-46 με τρίποντο του Ηλιακόπουλου. 

Στα τελευταία 3’30’’, όμως, «μίλησε» η εμπειρία των τυπικά γηπεδούχων, οι οποίοι με γκολ φάουλ του Αμανατίδη προηγήθηκαν 52-49. Το τρίποντο του Θεανίδη ήταν άστοχο στα 7.3 δευτερόλεπτα για το τέλος κι ο Κρίκος με 1/2 βολές «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Player of the Game: Ο Ανδρέας Περικός ήταν λίγο πιο… μπροστά, στην καλή ομαδική δουλειά που έκαναν οι ProfiterAll Stars. Αυτό γιατί έκανε… λίγο απ’ όλα στο παρκέ, έχοντας 15 πόντους (6/8διπ.), 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 3 ασίστ. Από την άλλη, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κρέντος Ηλιακόπουλος με 12 πόντους.

Παίκτης «κλειδί» ο Τάσος Πούγιας, ο οποίος προσέφερε δύναμη μέσα στο παιχνίδι της ομάδας του, αλλά και κρίσιμους πόντους. Τελείωσε το ματς με νταμπλ νταμπλ, έχοντας 11 πόντους (5/13 σουτ) κι 11 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε: Στην εμπειρία των ProfiterAll Stars, οι οποίοι είχαν «καθαρό» μυαλό όταν οι αντίπαλοι τους επέστρεψαν δύο φορές από διψήφιες διαφορές και σωστές επιλογές στο φινάλε.