Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική του 4ου Division, οι Havaliers αναμετρήθηκαν με το Μεθοδικό Νίκαιας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του με καμία από τις 2 ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. 39-36 έληξε το παιχνίδι με τους Havs να παίρνουν μια δύσκολη και σπουδαία νίκη!

Μια διαφορά 3 πόντων δημιούργησε το Μεθοδικό στην 1η περίοδο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν κάπως νωχελικά, κάτι που αποτυπώθηκε στον πίνακα του σκορ. 5-8 ήταν το επιμέρους σκορ της περιόδου! Για τους γηπεδούχους Havs 3 πόντους έβαλε ο Βλαδοβίτης. Ριτσούδης και Μπακιρτζόγλου είχαν από 4 για το Μεθοδικό Νίκαιας!

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το 2ο δεκάλεπτο με την διαφορά να αυξάνεται κατά 1 καλάθι, φτάνοντας τους 5 πόντους. Οι 2 ομάδες συνέχισαν να είναι άστοχες, κάτι που τις οδήγησε στο να επικεντρωθούν στα αμυντικά τους καθήκοντα. 5-7 ήταν το επιμέρους σκορ. Ο Βλαδοβίτης είχε όλους τους πόντους των Havaliers στην περίοδο (5). 1 τρίποντο έβαλε για τους προπορευόμενους ο Μπακιρτζόγλου.

Πιο δυνατά μπήκαν οι 2 ομάδες στο 3ο δεκάλεπτο. Είδαμε πιο γρήγορο μπάσκετ και περισσότερες εύστοχες προσπάθειες. 11-10 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να πέφτει στους  4 πόντους. Για τους γηπεδούχους σειρά στο σκοράρισμα με 2 τρίποντα πήρε ο Ηλιόπουλος. 4 πόντους είχε ο Πάτσιος και 3 ο Μπακιρτζόγλου για το Μεθοδικό.

Με την διαφορά στα 2 καλάθια, όλα θα κρίνονταν στην 4η περίοδο. Μπορεί το Μεθοδικό Νίκαιας να είχε 1 μικρό αβαντάζ, αλλά οι Havaliers με οδηγό το πάθος και την άμυνα κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς και να πάρουν μια πολύτιμη νίκη! Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 39-36, ενώ το σκορ της περιόδου ήταν 18-11. Για τους νικητές 12 πόντους έβαλε ο Βλαδοβίτης.8 είχε για τους ηττημένους ο Μπακιρτζόγλου!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Ηλιόπουλος με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 33 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Πάτσιος με 4 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1) και 2 κλεψίματα σε 29 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Α. Βλαδοβίτης με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 37 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τον Βλαδοβίτη στο 4ο δεκάλεπτο!