Για την τέταρτη στάση της Division 4 ο Kolossos Sourmenwn υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ τον Emprismo και κυριαρχώντας στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, παρότι τα χρειάστηκε στο τέλος, πήρε τη δεύτερη νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το χορό έσυραν οι Γιακουμής και Γκορίλας με έξι πόντους έκαστος για τους γηπεδούχους εκκινώντας με 8-2. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τους Λάμπου και Κουρέτα (από 4π) μειώνοντας σε 10-8, για να φτάσουμε στο φινάλε της πρώτης περιόδου με το σκορ στο 14-8..

Η κυριαρχία των Σουρμένων εδραιώθηκε στη συνέχεια. Οι πρωταγωνιστές άλλαξαν (Μπάστας με 7 και Εξαρχέας με 6), και περιορίζοντας τον Εμπρησμό σε μόλις 5 πόντους προηγήθηκαν με double score (26-13) στου δρόμου τα μισά.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Ο Κολοσσός με τους Γιακουμή (6) και Γκορίλα (5) στη θέση του οδηγού πήγαν τη διαφορά ως το +17, ενώ  Παλαμίδης (5) και Τριμερίτης (3) ευστόχησαν από μακριά από την αντίπερα όχθη, με το σκορ να βρίσκεται στο 40-29 στο τριαντάλεπτο.

Το τέταρτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης τα είχε όλα. Αρχικά οι γηπεδούχοι ήταν στο +11 με τους Μπάστα, Γιακουμή και Γκορίλα να συνεισφέρουν από 3 πόντους, όμως ο Emprismos πήγε να βάλει φωτιά στα ..Σούρμενα. Με επιμέρους 12-3 και τους Τριμερίτη (5) & Κουρέτα (4) πλησίασε στο καλάθι, όμως δεν ολοκλήρωσε το..έργο του καθώς δυό βολές του Γιακουμή διαμόρφωσαν το τελικό 51-47 !

MVP: Αναδείχθηκε ο Δημήτρης Γκορίλας με double double και 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Ηλίας Κουρέτας με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Γιακουμής ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ψυχραιμία των νικητών απέναντι στην επιχειρούμενη ανατροπή των αντιπάλων τους.