Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου Division, οι ProfiterAll-Stars αναμετρήθηκαν με τους Basket Walkers. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μονόπλευρο με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν από νωρίς στο σκορ. 65-33 ήταν το τελικό σκορ με τους Stars να  «καθαρίζουν» τους Walkers από το 1ο ημίχρονο!

Με το πόδι στο γκάζι ξεκίνησαν οι ProfiterAll-Stars. Με ορθό πλάνο, γρήγορες επιθέσεις και βομβαρδισμό τρίποντων, οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Το επιμέρους σκορ της περιόδου ήταν 21-9 με τους Basket Walkers να μην μπορούν να αντιδράσουν. Για τους γηπεδούχους 3 τρίποντα πέτυχε ο Πούγιας, ενώ με 8 πόντους ακολούθησε ο Περίκος. 2 καλάθια είχε για τους Walkers ο Αργύρης.

Η διαφορά ξέφυγε τελείως στην 2η περίοδο. Οι ProfiterAll-Stars παίζοντας στον ίδιο ρυθμό με το προηγούμενο δεκάλεπτο «έπνιξαν» την αντίσταση των φιλοξενούμενων. Έφτασαν στο +25 και ουσιαστικά «καθάρισαν» το παιχνίδι. 17-4 ήταν το επιμέρους σκορ. Σειρά στο σκοράρισμα για τους προπορευόμενους πήρε με 6 πόντους ο Γκίνης. 5 είχε ο τρομερός Πούγιας. Κούρλας και Παπαντώνης είχαν από 1 καλάθι για τους εκτός ρυθμού Walkers.

O ρυθμός του αγώνα έπεσε στο 3ο δεκάλεπτο. Οι ProfiterAll-Stars χαλάρωσαν, αν και η διαφορά αυξήθηκε κατά 5 πόντους (14-9). Οι Basket Walkers προσπάθησαν να μαζέψουν την διαφορά χωρίς όμως να το καταφέρουν. Ο Κρίκος πήρε τα ηνία επιθετικά για τους ProfiterAll-Stars με 5 πόντους. 4 είχε ο Γκίνης. 1 τρίποντο έβαλε για τους φιλοξενούμενους ο Νούλας.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και η 4η περίοδος. Οι 2 ομάδες προσπάθησαν να το διασκεδάσουν, ενώ είδαμε κατά διαστήματα και ωραίο μπάσκετ. 13-17 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να σταθεροποιείται στους 22 πόντους. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Πούγιας. 9 είχε για τους ηττημένους ο Αργύρης. 65-33 ήταν το τελικό σκορ!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Πούγιας με 21 πόντους, 11 ριμπάουντ (10-1),1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 27 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Αργύρης με 15 πόντους, 2 ριμπάουντ (2-0), 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 29 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Περίκος με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2), 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 26 λεπτά αγώνα!