Για την 5η στάση της Division 4 οι Basket Walkers υποδέχτηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ το Μεθοδικό Νίκαιας με το δεύτερο να παίζει πιο στρωτά σε άμυνα κι επίθεση κατακτώντας έτσι το τέταρτο ροζ φύλλο που το διατηρεί στη δεύτερη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα από το ξεκίνημα. Δέχθηκαν μόλις δύο καλάθια (από Παπαντώνη και Βλάχο) και με το δίδυμο Γιαννούλη, Μπούτου (από 4π) και το τρίποντο του Τσουκνίδα προηγήθηκαν με 4-17 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Το Μεθοδικό διατήρησε σε υψηλά στάνταρ την πίεση στην άμυνα δεχόμενο μόλις επτά πόντους (Γαβαλάς 3) από τους Walkers. Μπροστά τη δουλειά την έκανε η τριπλέτα Ν. Μπακιρτζόγλου, Γιαννούλη και Τσουκνίδα έχοντας από τέσσερις πόντους έκαστος, με το σκορ να είναι στο 11-29 στη μέση της διαδρομής.

Δεν άλλαξε κάτι μετά την ανάπαυλα. Το Μεθοδικό βάζοντας στην εξίσωση και τον Ριτσούδη παρέα με τους Γιαννούλη και Τσουκνίδα συντήρησε διαφορές πέριξ των είκοσι πόντων. Οι γηπεδούχοι στον αντίποδα βρήκαν χώρους δράσης σκοράροντας με τους Παπαντώνη (4), Φαφούτη (3), Ανδρώνη και Γαβαλά (από 2), για το 24-42 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες ήταν πιο χαλαρές. Νούλας με έξι πόντους και Νικολαϊδης με τέσσερις μπήκαν στη λίστα των σκόρερ για τους Basket Walkers, με το Μεθοδικό να επικρατεί με άνεση με το τελικό 36-52 !

Mvp : Ο Αποστόλης Γιαννούλης που είχε 12 πόντους, 76ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Παίκτης «κλειδί» ο Λουκάς Τσουκνίδας που είχε 12 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Καλύτερος των ηττημένων ο Παναγιώτη Γαβαλάς που κατέγραψε 7 πόντους, 5 ριμπάουντ, και ένα κλέψιμο, 1 μπλοκ & 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Οι νικητές είχαν το κοντρόλ του αγώνα καθόλη τη διάρκεια και χάρη στην αποδοτική τους άμυνα έτρεξαν και κέρδισαν άνετα.