Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου Division, ο ΕΜΠRISMOS αναμετρήθηκε με τους Millwalking Trags. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, με τις 2 ομάδες να παίζουν με πολύ πάθος και να τα δίνουν όλα! 50-42 ήταν το τελικό σκορ με τον ΕΜΠRISMO να παίρνει την 2η του νίκη στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας!

Δυναμικά μπήκαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Το σκορ μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα ψηλό (10-14), αλλά είδαμε 1 fast-paced παιχνίδι με σκληρές άμυνες και οργανωμένες επιθέσεις. Οι Millwalking Trags δημιούργησαν μια διαφορά 4 πόντων και έδειχναν να πατάνε καλά τα πόδια τους στο παρκέ. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους είχε ο Παλαμίδης και 3 ο Λάμπου. 9 είχε για τους προπορευόμενους ο Ζαφάρας.

Ο ΕΜΠRISMOS πάτησε κάτω τους Millwalking Trags στην 2η περίοδο. Με ωραίο μπάσκετ και άμυνα από γρανίτη οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Το επιμέρους σκορ ήταν 12-2 και η διαφορά μετατράπηκε από -4 σε +6 για τον ΕΜΠRISMO. Οι Millwalking Trags έκαναν λάθη και το πλήρωσαν ακριβά. Για τους προπορευόμενους 2 καλάθια είχε ο Σιτάρας και 1 τρίποντο πέτυχε ο Ηλιακόπουλος. Το μοναδικό καλάθι των Trags το έβαλε ο Καλούδης.

Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Ο ρυθμός δεν έπεσε καθόλου. Οι 2 ομάδες συνέχισαν να είναι άκρως ανταγωνιστικές και προσπάθησαν για το καλύτερο. 13-14 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να μειώνεται κατά μισό καλάθι. Για τον ΕΜΠRISMO 2 σερί τρίποντα έβαλε ο Τριμερίτης. 5 είχε ο Ηλιακόπουλος. 3 καλάθια για τους Trags έβαλε ο τίμιος Ζαφάρας.

Με την διαφορά στους 5 πόντους υπέρ του ΕΜΠRISMOU, όλα ήταν πιθανά στο 4ο δεκάλεπτο με την προαναφερθέν ομάδα να έχει το αβαντάζ. Οι 2 ομάδες έδωσαν μια παράσταση. Είδαμε ωραίες φάσεις, σκληρό μπάσκετ και θέληση και από τις 2 πλευρές. 15-12 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να διατηρούν με τον καλύτερο τρόπο την υπέρ τους διαφορά. 50-42 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Σταμάτης. Με 3 έκαστος ακολούθησαν Ηλιακόπουλος και Σιτάρας. 7 είχε για τους ηττημένους ο Ζαφάρας!

Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Τριμερίτης με 13 πόντους σε 19 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Ζαφάρας με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 34 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Β. Σιταράς με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ (4-2) και 1 λάθος σε 19 λεπτά αγώνα.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το 2ο δεκάλεπτο, όπου οι Millwalking Trags έπαθαν black out και ο ΕΜΠRISMOS το εκμεταλλεύτηκε στο 100%!