Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Division 4, οι ProfiterAll-Stars αναμετρήθηκαν με τους Hornets και μετά από μια αρκετά καλή εμφάνιση στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού κράτησαν το αήττητο παραμένοντας στην κορυφή !

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν προηγούμενοι με 2-8 πυροβολώντας από μακριά με τους Γιαννακάκη (9) και Παπασιδέρη (3) όμως οι αντίπαλοι τους απάντησαν με σερί 11-0 με τον ασταμάτητο Περικο (11π) ανατρέποντας την κατάσταση και προσπέρασαν με 17-14 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Με νέο 9-0 χάρη στα τρίποντα των Πούγια (6) και Δημητριάδη οι Profiterall έφτασαν τη διαφορά στο +9 όμως οι "Σφήκες" απάντησαν με το ίδιο νόμισμα με τους Ζώτο (6), Καπουλα (5) και Παπασιδέρη (3) μειώνοντας σε 35-29 στη μέση της διαδρομής.

Οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι μετά την ανάπαυλα. Αρχικά με ένα 11-0 απέκτησαν διψήφια διαφορά με το δίδυμο Πούγια και Περικου να σκοράρουν από 8 πόντους έκαστος και παρά τις προσπάθειες των Πικαση (4) και τα τρίποντα των Ζώτου και Παπασιδέρη από την άληλ πλευρά η απόσταση μεγάλωσε ως το 57-39 στο τριαντάλεπτο.

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν και η 4η περίοδος. Οι ομάδες προσπάθησαν να το διασκεδάσουν παίζοντας απελευθερωμένα. Οι Profiterall με νέο 8-0 με τους Περικο (6) και Αμανατίδη (4) έδιωξαν κάθε υποψία απειλής που γέννησαν τα τρίποντα των Καπουλα (6), Γιαννακάκη και Ζώτου από την αντίπερα όχθη και έφτασαν με άνεση στο ροζ φύλλο με το καθόλα δίκαιο τελικό 69-54 !

Mvp του αγώνα ήταν ο Τάσος Πούγιας με double double και 18 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Παπασιδέρης με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ανδρέα Περικος με 27 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν στροφές μετά το πρώτο μέρος και δεν ξανακοίταξαν πίσω !