Στα μισά του πρώτου γύρου και για την έκτη αγωνιστική αναμετρήθηκαν δύο ομάδες που δεν είχαν ακόμα δει το ροζ χρώμα του φύλλου αγώνα, οι Hornets με τους Basket Walkers το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Μετά από μια σαραντάλεπτη τιτανομαχία οι "Σφήκες" χαμογέλασαν στο τέλος !

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν λίγο καλύτερα με την τριπλέτα Νούλα (8), Παπαντώνη (5) και Αργύρη (4) και παρά τα τρίποντα των Γιαννακάκη (5) και Ζώτου (3) από την άλλη πλευρά, προηγήθηκαν με 14-17 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Walkers βρέθηκαν στο +12 χάρη στις τρίποντες βόμβες του Αργύρη (8), όμως οι Hornets απάντησαν με σερί 14-0 με τον ασταμάτητο Γιαννακάκη (10π) ισοφαρίζοντας σε 34-34 στη μέση της διαδρομής.

Το παιχνίδι ήταν ακόμα πιο "κλειστό" μετά την ανάπαυλα, με τον ρυθμό να βαίνει μειούμενος. Οι Basket Walkers ωστόσο με τους Νούλα και Αργύρη (από 5π) πήραν το προβάδισμα προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με 42-46.

Ανατροπή σκηνικού είχαμε στην τέταρτη περίοδο. Οι Σφήκες έτρεξαν ένα 6-0 με τους Ζώτο (5), Καρακώστα και Γιαννακάκη (από 4π) αποκτώντας διαφορά επτά πόντων. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τον Αργύρη (8π) και έφτασαν σε απόσταση  ανάσας (59-58). Στα 8" ο Γιαννακάκης είχε 1/2 βολές κάνοντας το 60-58, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ καθώς ο Αργύρης αστόχησε σε σουτ τριών πόντων !

Mvp αναδείχθηκε ο Κώστας Ζώτος. Είχε 9 πόντους, 14 ριμπάουντ και 3 ασιστ. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Νίκος Γιαννακάκης έχοντας 21 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κώστας Αργύρης με double double και 25 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Κυριολεκτικά στο νήμα !