Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής για το Division 4 North οι ProfiterAll-Stars αντιμετώπισαν τον Kolossos Sourmenwn και πήραν την 6η τους νίκη για φέτος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Περικό (6), Γκίνη (4), από δύο πόντους οι Δημητριάδης και Αμανατίδης και Πούγιας από (1). Από την άλλη πλευρά οι Abaliers δεν ξεκίνησαν το ίδιο εύστοχα με τους Μασούρα, Τριανταφυλλίδη και Εξαρχέα από (2) διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου σε 6-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο αυξήθηκε η ροή του σκοραρίσματος και από τις δυο πλευρές. Οι γηπεδούχοι με τους Μπάστα και Τρεμουλή από (5) και Εξαρχέα από δυο πόντους. Από την άλλη οι ProfiterAll-Stars με τους Περικό (4) και από δυο πόντους οι Αμανατίδης, Γκίνης και Πούγιας με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 18-25.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το τέμπο παρέμεινε το ίδιο. Οι ProfiterAll-Stars με τους Αμανατίδη (9), Γκίνη (6) και Περικό (5). Από την άλλη ο Kolossos Sourmenwn με τους Μπάστα (5), Μασούρας και Εξαρχέας από (4) και ο Δεπρογοσιάν (3) διαμόρφωσαν το σκορ τρίτης περιόδου σε 34-45.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο είδαμε πιο απελευθερωμένο μπάσκετ και από τις δυο ομάδες. Ο Kolossos Sourmenwn με τους Μπάστα (3) και από (2) οι Μασούρας, Τριανταφυλλίδης, Εξαρχέας και Τρεμουλής. Οι ProfiterAll-Stars με τους Περικό (8) και ο Πούγιας (5) με το αποτέλεσμα της τέταρτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 45-58.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 23/52 (44,2%), τρίποντα 3/19 (15,8%) και βολές 3/10 (30,0%)) μάζεψαν 46 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 12 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 21 ασίστ συνολικά, 9 κλεψίματα με 12 λάθη στη διάρκεια του αγώνα.

MVP:  Αναδείχθηκε ο Ευθύμιος Αμανατίδης ο οποίος σημείωσε 13 πόντους, 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 λάθη με 18 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ο οποίος σημείωσε 4 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος με 12 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Ανδρέας Περικός ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη με 18 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα και η εμπειρία των παιχτών των ProfiterAll-Stars τους έδωσε την νίκη.