Για την έβδομη πράξη σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Division 4 το Μεθοδικό Νικαίας υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ τους Profiterall Stars και πιάνοντας μεγάλη απόδοση μετά τα πρώτα δέκα λεπτά τους υποχρέωσε στη δεύτερη τους ήττα με εμφατικό τρόπο !

Στο πρώτο δεκάλεπτο τα πράγματα ήταν ισορροπημένα . Οι γηπεδούχοι βρήκαν στόχο με τα τρίποντα του Τσκουκνίδα (6) και τα καλάθια του Πάτσιου (4), ενώ οι αντίπαλοι τους ακολουθούσαν χάρη στους Παγώνη (3) , Μαργιολακιώτη, Καρταλίδη και Περίκο (από ένα καλάθι) για το 13-9 στο τέλος του.

Το Μεθοδικό ανέβασε το τέμπο στη συνέχεια. Με επιμέρους 15-4 και το κουαρτέτο Ριτσούδη (8), Ν. Μπακιρτζόγλου (5) , Γιαννούλη και Πάτσιου (από 4) πήρε διψήφια απόσταση που τη συντήρησε παρά την προσπάθεια του Περίκου (8) από την άλλη πλευρά.Σκορ πρώτου ημιχρόνου 34-19.

Οι γηπεδούχοι είχαν εκρηκτικό ξεκίνημα στην επανάληψη. Με σερί 15-0 με τους Καρακατσάνη, Σωτηρόπουλο ( από 6) Ν. Μπακιρτζόγλου και Γιαννούλη ( από 4) εκτόξευσαν τη διαφορά στο +30 . Για τους Profiterall σκόραραν οι Καρταλίδης (3), Γκίνης, Δημητριάδης και Περίκος (από 2) με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 58-29.

Με τα πάντα να έχουν κριθεί οι ομάδες επιδόθηκαν σε run n gun επιδιώκοντας το θέαμα . Για το Μεθοδικό σκόραραν άπαντες με τον Ν. Μπακιρτζόγλου (6) να ξεχωρίζει, ενώ Καρταλίδης, Μαργιολακιώτης , Γκίνης και Παγώνης συνέβαλαν στο τελικό 76-37.

Mvp αναδείχθηκε ο Θανάσης Πάτσιος με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ. Παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Μπακιρτζόγλου με 18 πόντους, 2 ασίστ και ένα κλέψιμο.

Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Ανδρέας Περίκος με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην πληρότητα και τη μεγάλη απόδοση των νικητών.