Την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Hornets, οι οποίοι επιβλήθηκαν των Millwalking Trags με 45-37 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. 

Κλειστό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να μένουν κοντά στο σκορ. Οι Hornets, ήταν στα σημεία καλύτεροι και με τους Καπούλα, Γιαννακάκη και Πικάση να βάζουν από 3 πόντους, έκλεισαν την περίοδο στο συν 5, 12-7. Για τους γηπεδούχους, 3 έβαλε ο Ζαφάρας. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα άλλαξε ριζικά. Οι Trags, έπαιξαν το μπάσκετ που μας έχουν συνηθίσει και με τους Τσαβάρη, Πολύδωρο, Χαλίκια και Ζαφάρα να ηγούνται στο σκοράρισμα, έτρεξαν ένα επιμέρους 12-5 και έκλεισαν στο πρώτο ημίχρονο στο συν 2, 19-17. Οι Hornets, δεν έβρισκαν λύσεις στην επίθεση. 

Στην τρίτη περίοδο, το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι στο σκορ, χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει. Οι Hornets, με τον Πικάση να βάζει τα… σουτάκια του, κατάφεραν να προσπεράσουν με 28-27. 

Κόλαση ήταν η τελευταία περίοδος με τις ομάδες μέχρι και το 38’ να πηγαίνουν πλάι πλάι. Οι Hornets, ευτύχησαν στο φινάλε και με δύο τρίποντα «προσευχές» των Γιαννακάκη και Κίτσιου ανέβασαν την διαφορά τους και πήραν τελικά τη νίκη με 45-37.

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Στάθης Πικάσης με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 4 κλεψίματα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Χαλίκιας με 4 πόντους, 14 ριμπάουντ και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ξεχώρισε για τους νικητές ο Χρήστος Παπασιδέρης που είχε 3 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και 3 λάθη. 

Που κρίθηκε: Στην καλή τελευταία περίοδο που πραγματοποίησαν οι Hornets.