Για την ένατη στάση της Division 4 ο Kolossos Sourmenwn υποδέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ τους Millwalking Trags και κυριαρχώντας μετά το πρώτο μισό της αναμέτρησης δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το πέμπτο ροζ φύλλο στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν μουδιασμένες και δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα τρίποντο με τον Μπάστα, ενώ οι αντίπαλοι τους , με τα καλάθια του Ζαφάρα προηγήθηκαν με 3-4 στο τέλος του.

Οι Σουρμενιώτες ανέβηκαν στη συνέχεια. Με τον Μπάστα (7) δραστήριο και το τρίποντο του Τριανταφυλλίδη προσπέρασαν και με σερί 6-0 παρά την απάντηση από τα 6.75 του Πολύδωρου, προηγήθηκαν με 15-9 στου δρόμου τα μισά.

Ο Κολοσσός μετά την ανάπαυλα ήταν το ίδιο αποδοτικός στην άμυνα, ενώ μπροστά τη δουλειά την έκαναν οι Δερπογοσιάν (4), Τριανταφυλλίδης και Γκορίλας (από 3π). Για τους Trags σκόραραν οι Ζαφάρας (3), Μιχαηλίδης και Πολύδωρος (από ένα καλάθι), με το σκορ να διαμορφώνεται σε 27-16  στο τριαντάλεπτο.

Το τέταρτο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Kolossos Sourmenwn πάτησε το γκάζι και με επιμέρους 13-2 καθάρισε τη μπουγάδα χάρη στους Γκορίλα, Τρεμούλη (από 5π) και Μπάστα (4), ενώ οι κουρασμένοι Millwalking βρήκαν στόχο μόνο με τους Πολύδωρο και Ζαφάρα, με τους γηπεδφούχους να κατακτούν εύκολα την νίκη με το τελικό 43-20.

MVP: Αναδείχθηκε ο Γιώργος Μπάστας με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Νίκος Πολύδωρος με 7 πόντους, 21 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκορίλας ο οποίος σημείωσε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο καλό δεύτερο ημίχρονο των νικητών και στην άμυνα τους.