Επικρατώντας σε κάθε σημείο του γηπέδου το βράδυ της Κυριακής οι Κ9 πραγματοποίησαν το 1-0 απέναντι στους Deflections στο πλαίσιο του Game 1 του top 16 των πλέι-οφ της Atlas League.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Με εκκίνηση στο 13-2, τον Μυλωνά να ορίζει το ρυθμό και τους Γεωργίου, Σταθιά και Τσιβρά να σκοράρουν από μακριά έφτασαν σε διψήφια διαφορά. Ο Νικολαϊδης (6) με τους Γιοβάνη και Γεργεριτάκη σκόραραν για τους αντιπάλους τους, για το 21-10 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν ως τους τρεις με τα τρίποντα από τους Μαζιώτη, Νικολαϊδη και Σκανδάλη και με τον σταθερό Γιοβάνη. Οι Κ9 όμως πάτησαν το γκάζι με τον ορεξάτο Γεωργίου (10π) και τους Πριτσιούλη και Μυλωνά να συνδράμουν μετέτρεψαν το 29-26 σε 43-28 στο ημίχρονο.

Με νέο 17-3 μετά την ανάπαυλα η παρέα του Καρτσιμαδάκη έβαλε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση.  Σταθιάς και Μαρούλης ήταν οι πιο δραστήριοι, ενώ Γεργεριτάκης και Σκανδάλης σκόραραν έξω από την περίμετρο από την αντίπερα όχθη, με το αποτέλεσμα να είναι στο 67-39 στο τριαντάλεπτο.

Απόλυτα ελεύθερο μπάσκετ είχαμε στην τέταρτη περίοδο. Ο Πριτσιούλης σκόραρε οκτώ πόντους για τους Κ9 σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης με το τελικό 86-48 να είναι απόλυτα δίκαιο.

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Άγγελος Μυλωνάς. Είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 τελικές πάσες. Από τους Deflections ξεχώρισε ο Θωμάς Νικολαϊδης με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιο και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Μάριος Πριτσιούλης που κατέγραψε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 ασιστ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές επέβαλλαν από νωρίς γρήγορο τέμπο και δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες.