Το πρώτο και δύσκολο βήμα έκανε το απόγευμα της Κυριακής στο Sala Sports Club η Partouzan απέναντι στους Nothing But Net για το Game 1 της πρώτης φάσης των πλέι-οφ της Atlas League.

Στην εκκίνηση οι ομάδες συμβάδισαν . Οι φιλοξενούμενοι με ομοβροντία τριπόντων με τον Γιακουμή πρωταγωνιστή και τους Κοτσιφη, Ζορμπά και Ξυπνητό πήραν κεφάλι με 11-16. Οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν χάρη στους Γκόγκα, Πανούσκο και Τσάγκα για το 18-19 του πρώτου δεκαλέπτου.

Η μάχη κράτησε καλά και στη δεύτερη περίοδο. Τα τρίποντα ήταν ο κύριος τρόπος επίθεσης για τους Nothing But Net με τους Γιακουμή, Ξυπνητό και Κοντογιάννη ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με το ίδιο νόμισμα με τους Θεοδωρόπουλο και Παπανικολάου. Ο τελευταίος έβαλε την Partouzan μπροστά αλλά ο Γιακουμής έκανε το 36-38 στο τέλος του ημιχρόνου.

Ίδια εικόνα και μετά την ανάπαυλα. Ο Πανούσκος ανέβασε αισθητά την απόδοση του με 11 πόντους, αλλά αυτό δεν φόβισε τους φιλοξενούμενους που σκόραραν άπαντες και με τον Κοντογιάννη κράτησαν το προβάδισμα με 52-55 στο τριαντάλεπτο.

Το σκηνικό άλλαξε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Πανούσκος συνέχισε τα όργια με ακόμα δέκα πόντους ενώ με καλάθια του Θεοδωρόπουλου και επιμέρους 11-2 οι Παρτουζάνοι προσπέρασαν με 63-57 ! Οι NBN δεν κατέθεσαν τα όπλα και με τον Γιακουμή μείωσαν ως τους τρεις, αλλά η εύστοχη από τη γραμμή της φιλανθρωπίας Partouzan κόπιασε αλλά δεν την πάτησε. Πήρε το ροζ φύλλο με το τελικό 

MVP αναδείχθηκε ο Σταύρος Πανούσκος με ηγετική εμφάνιση και 30 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ και ένα λάθος. Καλύτερος για τους ΝΒΝ ήταν ο Σταμάτης Γιακουμής έχοντας 28 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Τσάγκας με double double με 10 πόντους12 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Στα τελευταία λεπτά με τον Πανούσκο να το παίρνει πάνω του για τους νικητές !