Οι Απροσάρμοστοι πήραν την πρώτη νίκη στη σειρά του top8 της East Division 1 απέναντι στους Sourmena Bulls το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή. Ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και παρά την αντεπίθεση και την πίεση των αντιπάλων τους άντεξαν κι έτσι απέχουν μια νίκη από τα ημιτελικά !

Οι γηπεδούχοι έκαναν απολαυστική εκκίνηση ! Με τον Μητροφάνη να πυροβολεί από μακριά με δύο τρίποντα, τους Σωτηρίου και Κανδήλα να δίνουν mid range και τον Μητράκο να βάζει την τρίποντη πινελιά του εγκλώβισαν τους Bulls προηγούμενοι με 21-8. Ο Λεμονής όμως με τους Νάνο και Ζαμπουλη μείωσαν σε 21-14 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο ρυθμός έπεσε αμφότερα στη συνέχεια, αλλά οι Απροσάρμοστοι χάρη στην άμυνα τους έφτασαν σε διψήφια απόσταση. Ο Σωτηρίου ήταν άχαστος (6π) πέριξ της ρακέτας και ο Μητροφάνης πρόσθεσε ένα ακόμα τρίποντο στο λογαριασμό του, με τους Λεμονή και Ταξιαρχόπουλο να σκοράρουν κι αυτοί έξω από την περίμετρο, με το αποτέλεσμα στο ημίχρονο να είναι στο 36-24.

Οι γηπεδούχοι έλεγξαν την κατάσταση μετά την ανάπαυλα. Παρότι οι Σουρμενιώτες μείωσαν στους οκτώ χάρη στον Ζαμπουλη (8π) , ο Μητράκος ήρθε από τον πάγκο με κρύο αίμα και με δύο back to back τρίποντα επανέφερε το διψήφιο πρόσημο στη διαφορά , για το 48-36 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Οι Αποσάρμοστοι έφτασαν ως το +15 με ένα ακόμα τρίποντο του Μητράκου και κάπου εκεί οι "Ταύροι" αποφάσισαν να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Πίεση στα 4/4 του γηπέδου.  Κι ενώ φαινόταν πως οι Απροσάρμοστοι καθάριζαν τη μπουγάδα προηγούμενοι με 70-61 χάρη στους Αψερίδη, Αγγελομάτη και Σαχινίδη, στο τελευταίο λεπτό παραλίγο να έρθουν όλα τούμπα ! Με τον σεληνιασμένο Νάνο  (14π !) με δύο κολλητές τρίποντες βόμβες έφεραν το παιχνίδι στο ένα σουτ ! Η πίεση μεγάλωσε, αλλά ο Αγγελομάτης με 1/2 βολές διαμόρφωσε το τελικό 71-67 !

MVP ήταν με double double o Σωτήρης Σωτηρίου ! Είχε 10 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και ένα λάθος. Καλύτερος για τους Bulls ήταν ο Δημήτρης Ζαμπουλης μετρώντας 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 τελικές πάσες, ισάριθμα κλεψίματα και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γιάννης Αψερίδης με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 5 λάθη.

Που κρίθηκε : Oι πολλές λύσεις που διέθεταν οι νικητές και το στρωτό τους παιχνίδι για 35 λεπτά ήταν αρκετά για να τους δώσουν τη νίκη !