Η ARTEMIS έκανε το 1-0 στη σειρά επικρατώντας των ANARXOI PISTOLS με 68-54.

Ο Νικολόπουλος άνοιξε το σκορ για να απαντήσει ο Λαυκίδης από κοντά. Με καλάθια των Ραβαζούλα και Λαυκίδη οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά αλλά ο Μαντέλος σκόραρε τρίποντο. Με καλάθια των Λαυκίδη και Τύρου και τρίποντο του Δρακόπουλου έγινε το 7-13. Ο Διονυσόπουλος σκόραρε με τον ίδιο τρόπο ενώ ο Τύρος σκόραρε ξανά. Η ARTEMIS με 6 σερί καλάθια του Διονυσόπουλου και 4 πόντους του Νικολόπουλου όμως πέρασε μπροστά. Ο Τύρος με τρίποντο στο τέλος μείωσε σε 20-18.

Ο Μαντέλος σκόραρε αλλά οι Τσακίρης και Τύρος κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ένα τρίποντο και ένα δίποντο του Ορέστη έδωσαν ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά ο Δημητράκης με τρίποντο, ο Δρακόπουλος με 4 πόντους του και ο Παύλου έκαναν το 29-31. Ο Μαντέλος σκόραρε 2ο τρίποντο αλλά ο Παύλου απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Το 36-36 έγραψαν οι Νικολόπουλος και Λαυκίδης.

Η ARTEMIS έκανε φοβερό 3ο δεκάλεπτο. Αρχικά με καλάθια των Νικολόπουλου και Τσιρώνη πέρασε μπροστά αλλά οι Τύρος και Λαυκίδης ισοφάρισαν. Ο Ορέστης σκόραρε τρίποντο ενώ οι Νικολόπουλος και Σφογγάρης έκαναν το 49-40. Ο Τύρος μείωσε αλλά νέο τρίποντο του Χατζητζόρτζ και σουτ του Ορέστη έκαναν το +10. Μάλιστα με βολές των Τσιρώνη και Νικολόπουλου και σουτ του ίδιου παίχτη η ARTEMIS ξέφυγε με 12.

Οι PISTOLS προσπάθησαν να πλησιάσουν και μείωσαν με τους Τριαντάφυλλο, Ραβαζούλα και Παύλου. Όμως ο Νικολόπουλος στον αιφνιδιασμό, ο Ορέστης με τρίποντο και ο Διονυσόπουλος με ατομική ενέργεια έκαναν το +14. Ο Τύρος μείωσε αλλά ο χρόνος δεν ήταν υπέρ τους. Ο Σφογγάρης με 1/2 βολές έκανε το 65-52. Ο Δρακόπουλος μείωσε ενώ ένα έμμεσο τρίποντο του Ορέστη έκανε το 68-54.

MVP της αναμέτρησης ο Ορέστης με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

για τους PISTOLS ο Τύρος είχε 15 πόντους, 12 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Στο 2ο ημίχρονο η ARTEMIS ανέβασε στροφές, έτρεξε στον αιφνιδιασμό, σκόραρε τρίποντα και η άμυνα της δέχτηκε μόλις 18 πόντους από τους 36 του 1ου ημιχρόνου.