Σε deja vue εξελίχθηκε το Game 1 της πρώτης φάσης των πλέι-οφ της South Division 1 το βράδυ της Δευτέρας , με την Κατρακείλα να επικρατεί φιλοξενούμενη από τους Beasleys περίπου όπως είχε κάνει και πριν 20 μέρες για την κανονική περίοδο ! Με το ντουέτο Κελεπούρη και Γιανδήμα έκανε το 1-0 και βρίσκεται μια νίκη από τα ημιτελικά !

Στο ξεκίνημα οι ομάδες δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα αμφότερες. Οι γηπεδούχοι είχαν πιο αποτελεσματικό τον Ι. Καραγιαννίδη (4) ,ενώ οι αντίπαλοι τους είδαν τον Κελεπούρη πιο δραστήριο με έξι πόντους και με το τρίποντο του Συρίγου προηγήθηκαν με 8-11 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Beasleys με τον Α. Καραγιαννίδη να ανεβάζει ρυθμό προηγήθηκαν στη συνέχεια , αλλά τόσο ο Κελεπούρης όσο και ο Μαργαρίτης έβαλαν την Κατρακείλα μπροστά με βραχεία κεφαλή (24-25) στο ημίχρονο.

Το σκηνικό άλλαξε μετά την ανάπαυλα. Με τον Γιανδήμα να παίρνει μπρος με 11 πόντους οι φιλοξενούμενοι αποσπάστηκαν, ενώ από την άλλη πλευρά Μόσχος , Α. Καραγιαννίδης και Τσανάκας ήταν οι μόνοι σκόρερς, με συνέπεια το 35-44 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι μεν "Μπιζ" ήθελαν και επιχείρησαν να προσεγγίσουν με τους Τσανάκα (9) και Α. Καραγιαννίδη (7) αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε απόσταση ευθείας βολής. Και αυτό έγινε γιατί ο Γιανδήμας συνέχισε να σκοράρει (έφτασε τους 19 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο) και μαζί με τον Τσίκλο εξασφάλισαν το ροζ φύλλο για την Κατρακείλα με το τελικό 53-61 !

MVP με double double ο Παναγιώτης Κελεπούρης. Είχε 15 πόντους, 16 ριμπάουντ, 5 τελικές πάσς , 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 6 λάθη. από τους "Μπιζ" ξεχώρισε ο Άγγελος Καραγιαννίδης με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη. 

Παίκτης κλειδί με την απόδοση του στο δεύτερο μισό ήταν ο Μανώλης Γιανδήμας που μέτρησε 21 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Σαφέστατα μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά. Οι νικητές ανέβασαν στροφές, πήραν διαφορά και την κράτησαν ως το τέλος .