Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η DavariBC το Game 1 του top 8 της East Division 1 απέναντι στους Rejects νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην Καισαριανή χάρη στο εξωγήινο δίδυμο Ρόκα και Γεωργίου ! Οι δύο μαζί μέτυχαν 15 τρίποντα καθαρίζοντας από νωρίς τον πρώτο προημιτελικό !

Η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός και κάτι παραπάνω. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παρκέ του "Γ. Μελισσηνός" με άγριες διαθέσεις με τους τριποντέρ τους να μην δείχνουν έλεος ! Ρόκας και Γεωργίου πέτυχαν από τρία ο καθένας με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα εκκινώντας με ένα 18-4 ! Βάγιας , Νεοφύτου και ο Κωνσταντίνου μείωσαν ως το 28-15 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι Rejects έδειξαν σφυγμό στη συνέχεια. Σκόραραν και αυτοί από μακριά με τους Γκαγκανάτσο, Σταματιάδη μειώνοντας σε 41-30. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο με τι άλλο, παρά με το ίδιο τρίπποντο νόμισμα με τους Ρόκα και Γεωργιάδη (9 & 10 πόντοι αντίστοιχα) , έφτασαν στο +20 , με τον Κωνσταντίνου να διαμορφώνει το 52-37 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι Φαληριώτες έλεγξαν απόλυτα το ρυθμό. Γεωργίου, Καλύμνιος και Γεωργιάδης βρήκαν στόχο από τα 6.75 με τον Βασιλόπουλο να δίνει οντότητα στη ρακέτα τους. Από την αντίπερα όχθη Πόθος και Νεοφύτου (με 7 & 6 αντίστοιχα) ήταν οι πιο δραστήριοι των Rejects με το αποτέλεσμα να είναι στο 71-55 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά Ρόκας και Γεωργίου συνέχισαν τον ..διαγωνισμό τριπόντων με τη διαφορά να μεγαλώνει. Ο Γκαγκανάτσος με 6 πόντους ήταν ο πιο δραστήριος από την άλλη πλευρά, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τη DavariBC με το ροζ φύλλο στα χέρια, με το ευρύ τελικό 90-63.

MVP ποιός άλλος από τον Άγγελο Ρόκα ; Είχε 30 πόντους με 8/14 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λαθάκι. Άξιος συμπαραστάτης του και παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Γεωργίου με 25 πόντους (7/12 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, ισάριθμες τελικές πάσες και ένα λάθος. Εξίσου κομβικός ήταν και ο Χριστόφορος Γεωργιάδης με double double και 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, και 10 ασιστ !

Καλύτερος για τους ηττημένους παρουσιάστηκε ο Αλέξανδρος Νεοφύτου με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές από νωρίς πάτησαν το γκάζι και δεν απιελήθηκαν στο παραμικρό.