Επικό comeback από τους Legends!
MIAMI BRICKS VS LEGENDS 60-62
Π1Π2Π3Π4ΤΕΛΙΚΟ
MIAMI BRICKS
1914101760
LEGENDS
1215122362

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε το βράδυ της πέμπτης στον Κορυδαλλό με τους Miami Bricks και Legends για τον Rof8 της Division1 με τους δεύτερους να καταφέρνουν να επικρατούν στα σημεία 60-62 και να πηγαίνουν τον αγώνα σε 3ο ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυναμικά για την πρόκριση με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Λίγο καλύτεροι ήταν σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι με τον Τζάνο να κάνει ότι θέλει κάτω απο την ρακέτα. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 19-12.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Legends μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι με τους Παρασκευόπουλους να παίρνουν πρωτοβουλίες για την ομάδα τους. Οι Bricks όμως ισορρόπησαν το παιχνίδι , το φέραν στα μέτρα τους και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο όντας μπρόστα με 6 πόντους 33-27.

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου οι Legends συνέχιζαν να παλεύουν για την ανατροπή βρίσκοντας κυρίος επιθετικές λύσεις στον αιφνιδιασμό και κλείνοντας αποτελεσματικά την άμυνά τους. Oι πράσινοι όμως είχαν τις λύσεις τους με αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να κλείνει με το υπέρ τους 43-39.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι μπλε τα έδωσαν όλα για την ανατροπή και την ισοφάριση της σειράς και τα κατάφεραν με τους παρασκευόπουλους να παίρνουν την όμαδα από το χέρι, καταφέρνοντας να επικρατήσουν των μαχητικών Bricks με 60-62 σε μια δύσκολη νίκη μα συνάμα πολύ σημαντικη.

MVP: Ο Παρασκευόπουλος Π. με double double και 26 πόντους, 16 ριμπάουντ.  Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τζάνος με 12 πόντους, 21 ριμπάουντ.

Παίκτης κλειδί: Ο Κοσμάς, έχοντας 8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ.

Που κρίθηκε : Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να είχαν νικήσει και οι δύο αυτό που ξεχώρισε ήταν το φίνις των πράσινων που έκανε τη διαφορά !