Βράδυ Παρασκευής στο κλειστό της Καισαριανής οι Na Ala Team υποδέχθηκαν τους Ελλάνιους, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 49-62 και να παίρνουν την πρόκριση για το Final Four της Division 1, South.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, βρίσκοντας μεγάλα σουτ απο τον Λέκκο. Μαζί με τον Λέκκο βγήκε μπροστά και ο Αλτσαντζής, με του Na Ala να κλείνουν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 20-16. Για τους φιλοξενούμενους ο Βερετζιώτης κρατούσε κοντά στο σκορ την ομάδα του.

Δεύτερο δεκάλεπτο με τους άσπρους να βελτιώνουν την άμυνα τους και να ισορροπούν την κατάσταση, με τον Σαρικάκη να βρίσκει 6 γρήγορους πόντους μειώνοντας για τους Ελλάνιους. Οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν πολλές λύσεις επιθετικά χάνοντας την διαφορά που είχαν χτίσει, με το σκορ στο τέλος του ημιχρόνου να βρίσκεται στο 30-33

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως νωθρά στο παρκέ με το μπασκετικό ξύλο να κυριαρχεί. Πολλά φάουλ και πολλές διακοπές στο παιχνίδι με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Στο νήμα ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν σκορ από τους Κωλέγκα και Βερετζιώτη κρατώντας την διαφορά στο +3.

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού οι Na Ala Team έκαναν αξιότιμη προσπάθεια να επιστρέψουν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν την πρόκριση με τα μεγάλα σουτ του Αλτσαντζή, όμως η δουλειά είχε γίνει για τους Ελλάνιους που δεν αγχώθηκαν και πήραν σπουδαία νίκη με 49-62, εξασφαλίζοντας την θέση τους στις 4 καλύτερες ομάδες της Division 1.

Mvp : Ο Bερετζιώτης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 19 πόντους, 15 ριμπάουντ. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Αλτζατζής που είχε 21 πόντους, 13 ριμπάουντ.

Παίκτης Κλειδί: Ο Κωλέγκας που μέτρησε 10 πόντους, 8 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν καταπληκτικοί τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα,  διασφαλίζοντας το ροζ φύλλο αλλά και την πρόκριση στο final four!