Aνεβάζοντας την απόδοση τους στο δεύτερο μισό οι Retro Stars πραγματοποίησαν το 1-0 υποδεχόμενοι τους Ροζ Πάνθηρες για το Game 1 του top8 της North Division 1 το βράδυ της Κυριακής.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ του ΟΑΚΑ αρχικά. Με ομαδική δουλειά στην επίθεση (Παπακωνσταντής 4, Μ. Καραγιαννάκης, Ανδρεαδάκης, Ζευκιλής, Αϊβαλιώτης και Πούλος από ένα καλάθι) προηγήθηκαν με 4-12 όμως οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τους Βασιλάκο και το τρίποντο του Γούναρη πλησιάζοντας σε 11-14 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν στην συνέχεια με τον Π. Νιφόρα και Παπαδόπουλο σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Στον αντίποδα ο Ζευκιλής με τον Μ. Καραγιαννάκη κράτησαν σε κοντινή απόσταση τους Πάνθηρες, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 33-27.

Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη.  Δημήτρης και Πέτρος Νιφόρας αλλά και ο Παπαδόπουλος σκόραραν κατά συρροή για τους "Αστέρες" φτάνοντας σε διψήφια απόσταση. Για τους Ροζ Ζευκιλής με οκτώ και Παπακωνσταντής με πέντε  ήταν οι πλέον δραστήριοι, όμως το πρόσημο παρέμεινε διψήφιο στη διαφορά (60-48) στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Οι παίκτες του Γαλιγάλη δεν παρέδωσαν τα όπλα. Με σερί 11-0 μειώσαν στους πέντε στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου και με το ντουέτο Ανδρεαδάκη και Ζευκιλή σε δράση έφτασαν ως τους τρεις (68-65) δίνοντας δραματικό τόνο στην αναμέτρηση. Ο τελευταίος όμως λόγος ανήκε στους Retro Stars που με τον Γ. Νιφόρα να σκοράρει από τα 6.75 καθάρισαν τη μπουγάδα και επικράτησαν με 79-68 !

MVP αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Πέτρος Νιφόρας με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 τελικές πάσες και 4 κλεψίματα ! Συμπαραστάτης του και παίκτης κλειδί ο Δημήτρης Νιφόρας με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασιστ, ενώ και το έτερο μέλος της φαμίλιας, ο Γιώργος Νιφόρας είχε και αυτός σημαντική συμβολή με 16 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βασίλης Ζευκιλής με double twenty και 26 πόντους, 21 ριμπάουντ, 1 ασιστ, ένα κλέψιμο, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έπαιξαν πιο γρήγορα μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά και έκανα το 1-0 !