Οι ROYALS πήραν το 1ο παιχνίδι της σειράς με 64-79 απέναντι των ΡΟΥΚΟΥΝΩΝ.

Με τρίποντο του Μασούρα άνοιξε το σκορ για να απαντήσουν οι Μπολοτάκης με 4 πόντους και Δέδες. Με τους Σαλπά, Μπούχαλη και Μασούρα ήρθε ξανά η ανατροπή. Ο Δέδες όμως με 5 πόντους του ισοφάρισε. Ο Τραυλός σκόραρε από κοντά αλλά ο Οικονόμου απάντησε με τρίποντο ενώ ο Δέδες έκανε το 17-20.

Ο Οικονόμου με τρίποντο αύξησε τη διαφορά αλλά με βολές έγινε το 20-23. Ο Μπολοτάκης σκόραρε τρίποντο ενώ ο Μότσιος έκανε το 20-30. Ο Ζερντίνσκι απάντησε ενώ ο Πανδής μείωσε κι άλλο τη διαφορά. Όμως ένα τρίποντο του Μαργωμένου και καλάθια των Μπολοτάκη και Δέδε έγινε το 24-37. Ο Ζερντίνσκι σκόραρε ξανά ενώ οι Πανδής και Μασούρας μείωσαν στους 8. Ο Μαργωμένος απάντησε αλλά ο Πανδής με τρίποντο μείωσε στους 7.

Ο Ζερντίνσκι σκόραρε από κοντά αλλά με σερί από τους Μπολοτάκη, Δέδε και τρίποντο του Φώτογλου η διαφορά έφτασε στους 17. Ο Πανδής μείωσε αλλά και πάλι οι Μπούκας και Δέδες απάντησαν. Ο Πανδής μείωσε στους 17 στο τέλος.

Τα πράγματα ήταν δύσκολα για τους γηπεδούχους. Ο Πανδής προσπάθησε να μειώσει αλλά οι Μότσιος και Μπιστούνας απάντησαν. Ο Μασούρας σκόραρε για το 55-67 δίνοντας ελπίδα στην ομάδα του αλλά οι βολές των Μπολοτάκη και Δέδε δεν άφησαν άλλα περιθώρια. Ο Τραυλός έκανε το 62-74 ενώ το τελικό σκορ έγραψαν οι Μπιστούνας και Δέδες.

MVP του ματς ο Μπολοτάκης με 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.

για τους ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ ο Πανδής είχε 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Η Συνολική εικόνα των ROYALS σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση των Μπολοτάκη και Δέδε έφεραν τη νίκη, οι ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ είχαν και σημαντικές απουσίες.