Έκαναν το 1-0 στη σειρά οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ απέναντι στους THUNDERCLUTCH με 54-46.

Ο Κόλλιας άνοιξε το σκορ με τρίποντο για να μειώσει ο Κοταράκος. Ο Κοκοβές απάντησε αλλά με τρίποντο του Πολύδωρου ήρθε η ισοφάριση. Ο Δήμος από κοντά σκόραρε ενώ ο Τόγιας με 1/2 βολές έκανε το 6-7 σε ένα φτωχό 1ο δεκάλεπτο.

Με τους Κοταράκο να σκοράρει 4 πόντους και 2 του Χρονόπουλο έγινε το 12-9 για τους γηπεδούχους. Ο Καραλούλης απάντησε αλλά με τους Κοταράκο και Πολύδωρο έγινε το 16-11. Με σουτ του Κόλλια και βολές του Ηλιόπουλου το παιχνίδι πήγε ξανά στον πόντο. Μαλιστα ο Κόλλιας με τρίποντο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά ο Χρηστακάκος με 2/2 βολές έκανε το 19-18.

Οι Χρηστακάκος και Κοταράκος από κοντά αύξησαν τη διαφορά για να απαντήσει ο Κόλλιας με τρίποντο. Με τον ίδιο τρόπο σκόραρε και ο Χρηστακάκος με τρίποντο από μεγάλη απόσταση. Οι Καραλούλης και Σαλαπάτας μείωσαν στον πόντο ενώ ο Χρονόπουλος πρόσθεσε άλλους 4 πόντους για την ομάδα του. Ο Χρηστακάκος με τρίποντο έκανε το 35-28 για να μειώσει στο τέλος ο Δήμος από κοντά.

Οι Χρηστακάκος και Χρονόπουλος συνέχιζαν να σκοράραουν ενώ ο Ντούγιας με τρίποντο έδωσε αέρα 13 πόντων στην ομάδα του. Ο Κόλλιας με τρίποντο και ο Κοκοβές μείωσαν κρατώντας τις ελπίδες των THUNDERCLUTCH. Όμως ο Νικολόπουλος με σουτ και ο Ντούγιας ξανά με σημαντικό τρίποντο έκαναν το +13. Οι Ηλιόπουλος και Πόπορης μείωσαν στους 8 αλλά ένα τρίποντο του Μειντάνη έβαλε τέλος στο μτας. Ο Ηλιόπουλος με τρίποντο μείωσε στο τέλος σε 54-46.

MVP της αναμέτρησης ο Χρηστακάκος με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ο Κόλλιας είχε 14 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ βρήκαν τα μεγάλα σουτ στην 4η περίοδο και κέρδισαν και τη μάχη της ρακέτας έχοντας 9 περισσότερα ριμπάουντ.