Tο πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του πρώτου γκρουπ της North Division 2 έκαναν το βράδυ της Τετάρτης οι Anubis κυριαρχώντας επί του High Post και χρειάζονται άλλη μια νίκη για να βρεθούν εκεί.

Το καλό βράδυ φάνηκε από το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους. Με τον Λιώνη να βομβαρδίζει από τα 6.75 (12π με 4 τρίποντα) και τους Μιχαλόπουλο και Λυμπερόπουλο να συνδράμουν πήραν από νωρίς διψήφια διαφορά ! Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν μόνο με τον Ηρειώτη (6), με το σκορ να είναι στο 20-8 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο παραγωγική για τους Anubis.  Μιχαλόπουλος, Λιώνης και Λυμπερόπουλος βρήκαν στόχο κι οι τρεις έξω από την περίμετρο δίνοντας γρήγορο ρυθμό. Παρά την προσπάθεια από τους Μαντάκο και Παρασκευά από την άλλη πλευρά η απόσταση μεγάλωσε ως το 44-23 στη μέση της διαδρομής.

Το πάρτυ των Anubis συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Η διαφορά έφτασε στο +30 με τιυς Μιχαλόπουλο, Καραμπάση και Λυμπερόπουλο σε πρώτο ρόλο. Για το High Post ο Ράπτης βρήκε χώρους και μαζί με τους Κακομανώλη και Ηρειώτη μείωσαν ως το 64-41 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τα συγκροτήματα να παίζουν για το θέαμα ! Ο Μιχαλόπουλος συνέχισε την υψηλή πτήση ενώ από την αντίπερα όχθη ήταν η σειρά του Παπαναστασίου να σκοράρει παρέα με τον Κακομανώλη συμβάλλοντας από την πλευρά τους στο απόλυτα δίκαιο τελικό 77-55.

MVP αναδείχθηκε ο spiderman Αντώνης Μιχαλόπουλος έχοντας 26 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και ένα λάθος. Από το High Post ξεχώρισε ο Μάριος Ράπτης με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί ήταν Δημήτρης Λιώνης που μέτρησε 21 πόντους, 1 ασιστ, 1 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ κατά διαστήματα και δεν απειλήθηκαν στο παραμικρό.