Στο πλαίσιο των play off του 2ου Division (north group 1) οι Bandicoots  αναμετρήθηκαν με τους Blue Shark Neurolife για το game 1 της μεταξύ τους σειράς. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερος. Ήταν σκληρός και έντονος, ενώ χαρακτηρίστηκε από πολλά φάουλ, transition plays και άμυνες από ατσάλι. 59-62 ήταν το τελικό σκορ με τους «καρχαρίες» να παίρνουν την νίκη!

Μια διαφορά 4 πόντων δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο. Οι Bandicoots όντας φρέσκοι ξεκίνησαν καλύτερα. Πέτυχαν εύκολα καλάθια και προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Οι Sharks ακολούθησαν από κοντά στο -4. 17-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 7 πόντους πέτυχε ο Παλατζίδης. Με 4 ακολούθησε ο Τσουκαλάς. 8 είχε ο Μπίσκος και 7 ο Τομαράς για τους «καρχαρίες».

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Sharks στην 2η περίοδο. Παίζοντας σκληρά σε άμυνα και επίθεση κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στο γρήγορο τέμπο του αγώνα. Χρησιμοποίησαν τα πιο δυνατά κορμιά τους και σκόραραν από το ζωγραφιστό. Μετέτρεψαν το -4 σε +4! 11-19 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους Bandicoots Ζαρκαδάκης και Παλατζίδης πέτυχαν από 2 καλάθια έκαστος.  5 είχε ο Σακελλαρόπουλος και 3 ο Τομαράς για τους ηνίοχους.

Στο +7 άρχισαν οι Blue Sharks στο 3ο δεκάλεπτο. Το ντέρμπι καλά κράτησε και σε αυτή την περίοδο. Οι «καρχαρίες» κράτησαν τα ηνία του αγώνα  και κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στους αλλεπάλληλους αιφνιδιασμούς των Bandicoots. 12-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 3 σερί καλάθια είχε ο Παλατζίδης. Με 1 τρίποντο ακολούθησε ο Αντωνίου. 8 έβαλε ο Μούσουρας και 5 ο Μπίσκος για τους Blue Sharks Neurolife.

Με την διαφορά στους 7 πόντους οι Blue Sharks είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Οι Bandicoots προσπάθησαν και έκαναν το comeback, αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς. 59-62 ήταν το τελικό σκορ με την περίοδο να λήγει 19-15. Για τους νικητές 6 πόντους πέτυχε ο Μπίσκος και 5 ο Μούσουρας. Για τους ηττημένους 10 πόντους έβαλε ο Τσουκαλάς.

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Μούσουρας με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ (4-3), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 27 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ε. Κωσταβέλης με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ (10-1), 1 ασίστ, 4 κλεψίματα και 4 λάθη σε 36 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Π. Μπίσκος με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής!

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η αναμέτρηση με τους Sharks να είναι πιο clutch στο crunch time!