Άνετη η 2η επικράτηση των SHAKERS απέναντι στους BASKETHOOPERS με 54-71.

Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή έδειξαν τις διαθέσεις τους καθώς προηγήθηκαν με 0-9. Ο Γρίβας αρχικά και ο Κάτσας στη συνέχεια με 5 πόντους του άνοιξαν το σκορ ενώ ο Κατσίγερας έβαλε τον 9ο πόντο. Ο Ανδρίτσος μείωσε ενώ με τρίποντο του Πετρόχειλου έγινε το 5-9. Ο Δημουλής με 3 πόντους του και ο Παππάς από κοντά απάντησαν ενώ οι Παυλόπουλος και Παππάς έκαναν το 7-16.

Με ένα τρομερό σερί οι SHAKERS κατάφεραν να προηγηθούν με 23 πόντους! Ο Τσιακτάνης αρχικά και ο Παππάς με 6 συνεχόμενους πόντους του. Τη σκυτάλη πήρε ο Γρίβας ενώ ο Τσιακτάνης σκόραρε ξανά. Ο Χαρατσής έκανε το 7-30. Ο Ανδρίτσος κατάφερε να μειώσει αλλά νέα καλάθια των Κάτσα, Κατσίγερα και Τσιακτάνη αύξησαν τη διαφορά βάζοντας από νωρίς τις βάσεις της πρόκρισης. Με καλάθι του Τσούπρου και τρίποντο του Πετρόχειλου έπεσε αλλά ο Δημουλής έκανε το 15-40.

Με τρίποντο του Λάππα η διαφορά έπεσε αλλά ο Κάτσας απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Ανδρίτσος με 2 καλάθια τους μείωσε αλλά νέα τρίποντα των Χαρατσή και Καρανδρέα ανέβασαν τη διαφορά στους 30. Οι Ανδρίτσος και Παυλόπουλος μείωσαν αλλά ο Χαρατσής σκόραρε νέο τρίποντο. Με καλάθια των Παυλόπουλου και Πετρόχειλου έγινε το 32-59 αλλά η κατάσταση έδειχνε μη αναστρέψιμη.

Στα καλάθια του Ανδρίτσου απάντησαν οι Δημουλής και Παππάς. Με σερί των γηπεδούχων από τον Παυλόπουλο που είχε 6 πόντους και 4 του Ανδρίτσου η διαφορά έπεσε. Μάλιστα ξανά οι ίδιοι παίχτες με άλλους 6 πόντους μείωσαν στους 14. Ο Χρόνος όμως ήταν ελάχιστος για να πάρουν κάτι περισσότερο από το ματς. Ο Παππάς σκόραρε ενώ ο Παυλόπουλος έκανε το 54-66. Λίγο πριν το τέλος ο Δημουλής με τρίποντο έγραψε το τελικό σκορ.

MVP της αναμέτρησης ο Κάτσας με 14 πόντους και 4 ασίστ

για τους BASKETHOOPERS ο Ανδρίτσος είχε 19 πόντους και 29!!! ριμπάουντ

Το ματς κρίθηκε: Οι SHAKERS ήταν πολύ καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση και πήραν μια εύκολη νίκη.