Με το βάθος του ρόστερ αλλά και την ποιότητα τους οι Glory Road έκαναν το πρώτο βήμα το βράδυ της Τρίτης στην Καισαριανή όταν και αντιμετώπισαν την Tune SquadBC για το Game 1 της East Division 2 αφού δυσκολεύτηκαν για 34 λεπτά.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα. Με τους Μαστρογιάννη, Σ. Χαμνταν και Σιφναίο να σκοράρουν από μακριά πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και παρά την απόδοση του Πιτσούνη (10π) προηγήθηκαν με 21-13 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Με ένα 9-0 στη συνέχεια επέκτειναν τη διαφορά χάρη στην τριπλέτα Σιφναίου, Μαστρογιάννη και Ι. Σεϊμένη. Για τους "Τόνους" Πιτσούνης, Κουφόπουλος και Σαγώνας σκόραραν δίχως όμως να μειώσουν, με το αποτέλεσμα στο ημίχρονο να είναι στο 44-25.

Μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές. Πιτσούνης και Κουφόπουλος σκόραραν μαζί 23 πόντους (13 ο πρώτος και δέκα ο δεύτερος), ενώ οι Glory με τους Σεϊμένηδες (6 ο Ι., 3 ο Β.) διατήρησαν το προβάδισμα , με 57-48 στο τριαντάλεπτο.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου η  Τune Squad τα έδωσε όλα ! Με τον Πιτσούνη να δίνει ρεσιτάλ με ακόμα 13 πόντους και τη συνδρομή του Φραδέλου (7) έφερε το ματς στο καλάθι (64-62) ! Όμως δεν είχε άλλο καύσιμο στο ντεπόζιτο με τους Glory Road να πραγματοποιούν ένα 14-0 με τους Ι. Σεϊμένη (11) και Σιφναίο (9) να ηγούνται και να δίνουν θριαμβευτικό ..τόνο στην επικράτηση τους με το τελικό 87-68 !

MVP αναδείχθηκε ο Γιάννης Σεϊμένης με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος. Ο Πιτσούνης από την άλλη πλευρά έκανε ότι περνούσε από το χέρι του με 41 πόντους (5/13 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη για τους ηττημένους.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Μανώλης Σιφναίος που μέτρησε 21 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο μεγάλο ρόστερ και τις αντοχές των νικητών, ωστόσο η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.