Οι Anubis κέρδισαν και το άγχος για το 2-0!!!

Ματσάρα που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά παρακολουθήσαμε ανάμεσα σε High Post και Anubis BC με τους φιλοξενούμενους  να παίρνουν την νίκη που τους έστειλε στην επόμενη φάση κερδίζοντας αντιπάλους και άγχος που φαινότανε ότι είχανε!! Πέρασαν λοιπόν στην 8αδα και περιμένουν τον αντίπαλό τους που θα είναι από το ζευγάρι Bundicoots vs Blue Shark!

Το παιχνίδι ήταν πραγματικά ματς playoff με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα! Η μεν High Post μπήκαν στο γήπεδο να τα δώσουν όλα και να κάνουν το 1-1, στηριζόμενοι στον φοβερό Μαντάκο (24π.) και στους Ηρειώτη- Κακομανώλη με τον δεύτερο όμως να μην πιάνει τις επιδόσεις που είχε μέσα στην χρονιά.

Από την άλλη πλευρά οι Anubis κατάδεραν να έχουν μία τετράδα με διψήφιο σκοράρισμα, Λιακόπουλος (MVP), Λιώνης (πρώτος σκόρερ με 15π.) και οι Καραμπάσης (15π.), Λυμπερόπουλος (12π. αλλά και ένα τραυματισμό που τον έθεσε εκτός τελευταίου δεκαλέπτου), βρήκαν τις λύσεις και έστειλαν την ομάδα στον επόμενο γύρο.

Το ματς λοιπόν ήταν κλειστό με τις διαφορές να μην ξεπερνούν τους 7 πόντους, το πρώτο μισό μας βρήκε στο 30-29 υπέρ των High Post. Με τα τρίποντα των Ηρειώτη- Ράπτη και τους πόντους του Μαντάκου. Ενώ ο Λυμπερόπουλος με τον Λιακόπουλο ήταν αυτοί που δεν άφηναν τους αντιπάλους να ξεφύγουν. Πάρα το τραγικό ποσοστό στις βολές (έκλεισαν τον αγώνα μόλις στο 38%) .

Στο δεύτερο ημίχρονο μίλησαν ο Καραμπάσης με τον Λιώνη και μαζί με τον Λιακόπουλο έδωσαν το προβάδισμα στην ομάδα τους, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο στο +5 από το -1 του ημιχρόνου.

Για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο που ο Μαντάκος δεν ήθελε με τίποτα τον αποκλεισμό πήρε από το χέρι τους High Post αλλά δεν βρήκε έναν ακόμα συμπαραστάτη να βάλει ένα μεγάλο σουτ. Έτσι η προσπάθεια έμεινε στην μέση και το come back δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Με τους Anubis να βλέπουν τον Λιώνη να βάζει ένα μεγάλο τρίποντο και τον Καραμπάση με το δικό του τρίποντο να κλειδώνει την πρόκριση.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο διπλός Λιακόπουλος που τελείωσε με 11 πόντους μοίρασε 2 ασιστ μάζεψε και 15(9-6) ριμπάουντ με 19eff σε 37 λεπτά. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μαντάκος με 24 πόντους, 4(2-2) ριμπάουντ και 4 ασιστ και 1 κλέψιμο με 26eff.

Παίκτης-κλειδί  ο Καραμπάσης  με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ 2 ασιστ , 1 κλέψιμο και 2 τάπες αλλά και το σπουδαίο τρίποντο που κλείδωσε την νίκη-πρόκριση.

Το ματς κρίθηκε: Θα πούμε στις περισσότερες επιθετικές λύσεις που είχαν οι Anubis, οι οποίοι δεν τιμωρήθηκαν για το πολύ κακό ποσοστό που είχαν από την γραμμή της φιλανθρωπίας με μόλις 38% (8/21).