Άνετη επικράτηση στο 1ο παιχνίδι της σειράς για τους INDIANA PAGERS με 79-55 επί των MAXIMΙΩΝ.

Οι Καρασούλος και Νερομυλιώτης Π. άνοιξαν το σκορ. Οι γηπεδούχοι πήραν ελαφρύ προβάδισμα με τον Δερβεντζή για να μειώσει στον πόντο ο Καραλής. Οι Καρασούλος, Κανελλόπουλος και Δερβεντζής όμως έκαναν το 12-6. Ο Μπόρσης κατάφερε να μειώσει αλλά και πάλι ο Δερβεντζής απάντησε για το +4.

Οι Καρασούλος και Βουργανάς σκόραραν αλλά ο Στιβακτάκης με τρίποντο και ο Δερβεντζής ανέβασαν τη διαφορά στους 9. Με τους Νερομυλιώτη, Ζώινα και Μπόρση η διαφορά έπεσε στους 5. Ο Καρασούλος απάντησε αλλά ο Νερομυλιώτης με τρίποντο μείωσε ξανά. Σε εκείνο το σημείο οι PAGERS με 4 πόντους του Κανελλόπουλου, 4 του Αδαμόπουλου και από των Καρασούλου και Δερβεντζή ξέφυγαν με 12 για το 37-25.

Καταπληκτικό 3ο δεκάλεπτο για τους PAGERS. ο Στιβακτάκης σκόραρε τρίποντο για να απαντήσουν οι Νερομυλιώτης και Μπόρσης. Όμως με καλάθια των Αδαμόπουλου και Ματσούκα έγινε το 44-29. Σαν να μην έφτανε αυτό με σερί 16 πόντων η διαφορά έφτασε στους 31 πόντους. Ο Στιβακτάκης σκόραρε άλλους 5 πόντους, ο Χαραλαμπόπουλος 4, ο Δερβεντζής 3 και ο Καρασούλος 2. Ο Μπόρσης μείωσε με τρίποντο ενώ ο ίδιο παίχτης και ο Ζώινας έριξαν τη διαφορά στους 26 πόντους. 

Ο Ζώινας και ο Μπόρσης με τρίποντο προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά αλλά οι Δερβεντζής και Χαραλαμπόπουλος απάντησαν. Ο Δερβεντζής ήταν ασταμάτητος. Σκόραρε άλλους 7 πόντους και τέλειωσε το ματς. Οι Λαμπριανίδης και Γιαννούλης μείωσαν ενώ ο Ματσούκας με 4 πόντους έκανε το 79-55.

MVP της αναμέτρησης ο Δερβεντζής με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

για τα MAXIMIA ο Μπόρσης είχε 19 πόντους.

Το ματς κρίθηκε: Ανώτεροι οι INDIANA PAGERS που έκαναν φοβερή 3η περίοδο και τέλειωσαν το ματς.