Οι MAD FROGS επέβαλλαν το παιχνίδι τους και έκαναν το 1-0 με σκορ 57-44 απέναντι στους SALLAS MAVERICKS.

Οι Σοφός και Κατσαρός σκόραραν αρχικά για να μειώσει ο Χριστοδούλου από κοντά. Με δίποντο του Φράγκου και τρίποντο του Κωστόπουλου έγινε το +6 αλλά ο Τσουκάτος με 5 πόντους του μείωσε στον πόντο. Μάλιστα με τους Χριστοδούλου και Σφήκα πέρασαν μπροστά. Ο Γιαννόπουλος μείωσε αλλά ο Σφήκας έκανε το 13-14.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με φοβερή άμυνα έκαναν την ανατροπή. Ο Κατσαρός είχε 2 τρίποντα και οι Αδαμόπουλος και Κωστόπουλος έκαναν το 23-14. Οι Φραγκουλίδης και Κατσάμπης μείωσαν ενώ ο Γιαννόπουλος με 2/2 βολές και ο Χριστοδούλου με σουτ έκαναν το 25-20.

Με τρίποντο του Φαρόπουλου οι MAVERICKS πλησίασαν αλλά ο Κωστόπουλος με 5 πόντους και ο Σαίνης έφεραν το ματς στο +9. Ο Σφήκας μείωσε αλλά νέο σερί από τους Φράγκο και Αδαμόπουλο άνοιξε κι άλλο την ψαλίδα. Ο Φράγκος με βολές και ο Γιαννόπουλος με τον ίδιο τρόπο έκαναν το 49-27 και ο Κωστόπουλος με άλλους 2 πόντους του το +20 των γηπεδούχων.

Οι Φασούλας και Γλεντής μείωσαν αλλά με τρίποντο του Κωστόπουλου ήρθε άμεση απάντηση. Και πάλι ο Φασούλας με τον Σφήκα σκόρραναν ενώ με τον Γλεντή και έμμεσο τρίποντο του Φαρόπουλου η διαφορά έπεσε στους 14. Ο Κωστόπουλος ήταν όμως και πάλι εκεί με τρίποντο για να μην αφήσει καμία ελπίδα ανατροπής. Οι Γλεντής και Σφήκας σκόραναν ξανά ενώ το τελικό σκορ έγραψαν οι Γιαννόπουλος και Φασούλας με βολές.

MVP της αναμέτρησης ο Κωστόπουλος με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ.

για τους MAVERICKS ο Σφήκας είχε 10 πόντους και 12 ριμπάουντ

Το ματς κρίθηκε: Στο 3ο δεκάλεπτο η διαφορά άνοιξε με την φοβερή άμυνα των γηπεδούχων και την ευστοχία στην επίθεση.