Με αρκετές ελλείψεις παρατάχθηκαν και οι 2 ομάδες με τους INDIANA PAGERS να κάνουν το 2/2 απέναντι στα ΜΑΧΙΜΙΑ με 42-48.

Ο Δερβεντζής σκόραρε αλλά τα ΜΑΧΙΜΙΑ με Καραλή και Μπόρση πέρασαν μπροστά. Ο Στιβακτάκης ισοφάρισε ενώ ο Δερβεντζής ευστόχησε και σε τρίποντο. Με καλάθια των Γιαννούλη και Νερομυλιώτη το ματς ήταν ισοπαλία ενώ το 9-10 έκαναν οι Κανελλόπουλος και Καραλής.

Ο Μπόρσης με τρίποντο ε΄βαλε μπροστά την ομάδα του αλλά ο Δερβεντζής με 9 πόντους του έφερε το ματς τούμπα. Ο Βλάχος με τρίποντο και σουτ 2 πόντων μείωσε για να απαντήσει ο Στιβακτάκης με δικό του τρίποντο. Ο Νερομυλιώτης κατάφερε να σκοράρει και αυτός για 3 με το σκορ στο 19-22.

Με ένα τρομερό σερί οι PAGERS έβαλαν τις βάσεις της νίκης. Με όλη την 5αδα να σκοράρει έγινε το 19-33 παίζοντας φοβερή άμυνα. Ο Μπόρσης λίγο πριν το τέλος με 5 πόντους κατάφερε να μειώσει.

Στο 4ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι μείωσαν με 6 πόντους του Νερομυλιώτη ενώ ο Δερβεντζής κατάφερε να απαντήσει με σουτ. Ο Μπόρσης μείωσε στους 4 δίνοντας ενδιαφέρον στο ματς για να απαντήσουν οι Κανελόπουλος και Δερβεντζής. Ο Μπόρσης όμως σκόραρε νέο τρίποντο για το 36-44. Με καλάθια των Δερβεντζή και Στιβακτάκη η διαφορά άνοιξε ξανά αλλά ο Νερομυλιώτης από κοντά και ο Μπόρσης με 5 πόντους του έγραψαν το τελικό 42-48.

MVP της αναμέτρησης ο Δερβεντζής με 25 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για τους γηπεδούχους ο Νερομυλιώτης είχε 11 πόντους και 19 ριμπάουντ

Το ματς κρίθηκε: Η κούραση ήταν εμφανής και στις 2 ομάδες καθώς δεν είχαν αλλαγές στον πάγκο. Η 3η περίοδος ήταν αυτή που έδωσε τη νίκη στους PAGERS.