Άνετη πρόκριση για τους BEEFS που έκαναν το 2/2 απέναντι στους OLD DOGS με 45-71.

Ο Παπανικολάου άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσει τρίποντο του Ορέστη. Οι Μουστάκας και Παναγούλιας μείωσαν αλλά νέο τρίποντο του Παπανικολάου και καλάθι του Ορέστη καθώς και 2 βολές του Διονυσόπουλου έκαναν το 4-14. Ο Τριαντάφυλλος με 2 καλάθια του έκανε το 5-18 δίνοντας από νωρίς μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του. 

Ο Σταύρου σκόραρε για να απαντήσει ο Μουστάκας. Οι Παπανικολάου και Βουρλίτης από κοντά αύξησαν τη διαφορά για να μειώσουν οι Μουστάκας και Παναγούλιας. Ο Σταύρου σκόραρε ξανά αλλά με τους Μουστάκα και Κούρβα η διαφορά έπεσε στους 13. Ο Βουρλίτης είχε άμεση απάντηση με 2 καλάθια του ενώ ο Καμπάνης ευστόχησε σε τρίποντο. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε όμως ο Ορέστης για το 18-37.

Ο Μιχαηλίδης μείωσε με ωραίο τρόπο αλλά με έμμεσο τρίποντο του Τριαντάφυλλου και 4 πόντους του Ορέστη η διαφορά έφτασε στους 24. Ο Διονυσόπουλος ευστόχησε σε τρίποντο ενώ ο Παναγούλιας από κοντά σκόραρε 4 πόντους. Οι BEEFS όμως ήταν ασταμάτητοι. Ο Παπανικολάου από κοντά και ο Ορέστης με σουτ αύξησαν τη διαφορά ενώ τα τρίποντα των Σταύρου και Λυκογιάννη έφεραν το ματς στους 33 πόντους. Ο Μουστάκας σκόραρε αλλά ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να σκοράρει άλλους 4 πόντους.

Με τρίποντο του Παναγούλια και καλάθι του Μιχαηλίδη η διαφορά έπεσε. Ο Παναγούλιας μάλιστα ευστόχησε και σε τρίποντο. Ο Διονυσόπουλος απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ ο Βουρλίτης έκανε το 34-68. Με σερί από τους Μιχαηλίδη και τρίποντο του Μουστάκα η διαφορά έπεσε στους 25 αλλά ο Σταύρου με τρίποντο απάντησε. Ο Καμπάνης έκανε το τελικό 45-71.

MVP της αναμέτρησης ο Παπανικολάου με 15 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για τους OLD DOGS ο Μουστάκας είχε 15 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Ανώτεροι οι THE BEEFS και στα 2 παιχνίδια.