Άλλη ομάδα οι SALLAS MAVERICKS επικράτησαν με 54-44 των MAD FROGS και ισοφάρισαν.

Ο Γκούβας με το καλημέρα ευστόχησε σε τρίποντο ενώ ο Σφήκας έκανε το 5-0 ενώ ο ίδιος παίχτης σκόραρε από κοντά για το 7-1. Ο Γιαννόπουλος Κ. μείωσε με βολές αλλά ο Αρβανιτάκης ευστόχησε σε τρίποντο. Στο νέο καλάθι του Γιαννόπουλου απάντησαν ι Χριστοδούλου και Φασούλας. Ο Γιαννόπουλος Θ. κέρδισε αρκετά φάουλ και ευστόχησε σε βολές αλλά οι Σφήκας και Αρβανιτάκης με τρίποντα τους έκαναν το 19-10.

Με τους αδερφούς Γιαννόπουλου να σκοράρουν δίποντο και τρίποντο η διαφορά έπεσε στους 4. Οι SALLAS MAVERICKS όμως έκαναν καταπληκτικό 2ο δεκάλεπτο καθώς δέχτηκαν μόλις 2 πόντους ακόμα. Αντίθετα με τους λαλιώτη νασκοράρει 6 πόντους, τον Σφήκα να ευστοχεί σε τρίποντο ανέβασαν τη διαφορά στους 14 πόντους. 

Με καλάθια του Φασούλα, 3 συνεχόμενα στο 2ο ημίχρονο η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους. Ο Γιαννόπουλος Κ. κατάφερε να μειώσει ενώ ο Θοδωρής έκανε το 37-21. Με καλάθι του Σφήκα, τρίποντο του Χριστοδούλου και σουτ του Γκούβα η διαφορά ανέβηκε κι άλλο. Οι Σοφός και Κωστόπουλος με τρίποντα τους όμως απάντησαν αμέσως. Μάλιστα ο Κωστόπουλος με 2ο τρίποντο του έκανε το 46-31 δίνοντας ενδιαφέρον στο ματς.

Με 2/2 βολές του Γιαννόπουλο η διαφορά έπεσε κι άλλο. Ο Σφήκας όμως κατάφερε να απαντήσει. Με βολές των Κατσαρού και Γιαννόπουλου και σουτ του Σοφού η διαφορά έπεσε στους 11 μετά από ώρα. Ο Σφήκας σκόραρε αλλά και πάλι από βολές οι MAD FROGS πλησίασαν στους 8! Ο Χρόνος όμως δεν ήταν υπέρ τους. Τα φάουλ ήταν αρκετά στο τέλος και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια άξια νίκη. 

MVP ο Σφήκας με 17 πόντους και 16 ριμπάουντ.

για τους MAD FROGS ο Γιαννόπουλος Κ. είχε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι ήρθαν διαβασμένοι και έπαιξαν εξαιρετική άμυνα ενώ στην επίθεση είχαν πλουραλισμό. Οι MAD FROGS είχαν αρκετές απουσίες και δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ως το τέλος.