Mε την ψυχή στο στόμα οι SonsOfKallipoli!
SONS OF KALLIOPI VS PIONEERS BC 75-73
Π1Π2Π3Π4Π5ΤΕΛΙΚΟ
SONS OF KALLIPOLI
22820131275
PIONEERS BC
171316171073

Κυριακή βράδυ στον Κορυδαλλό για τα Playoffs της Division 2, οι SonsOfKallipoli μετά από ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, κατάφεραν να αποδράσουν στα τελευταια δευτερολέπτα στην παράταση του παιχνιδιού και να κατακτήσουν μια τεράστια νίκη με σκορ 75-73 !

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι μαύροι μπήκαν εμφανώς καλύτερα στο παρκέ  και με τον Γιαννουλάτο να δίνει το έναυσμα με 6 προσωπικούς πόντους , αλλά και τον Νικόλλα να τον ακολουθεί σε απόδοση, έκλεισαν την περίοδο με το υπέρ τους 22-17. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι Ομάρ και Χαραλαμπόπουλος ήταν οι κύριοι πυλώνες σκοραρίσματος της ομάδας τους.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού οι δύο ομάδες ανέβασαν κατακόρυφα την ένταση στις δύο πλευρές του γηπέδου, μας παρουσίασαν υψηλού επιπέδου θέαμα, αποδεικνύοντας ότι δικαίως συγκαταλέγονται στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας! Το αποτέλεσμα ήταν καμία ομάδα μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να μήν ηγείται στην πρωτοπορία του αγώνα, με το φωτεινό πίνακα να δείχνει 30-30.

Οι γηπεδούχοι με την επιστροφή τους στο παρκέ  εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα που διαθέτουν σαν ομάδα, την αθλητικότητα αλλά και την ενέργεια τους κατάφεραν να προσπεράσουν στο σκορ. Οι Pioneers αντέδρασαν και έκλεισαν την προτελευταία στροφή του παιχνιδιού στο πλην τέσσερα με σκορ 50-46.

Στην τέταρτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι με τον πλάκα να πρωταγωνιστεί προσπέρασαν και πάλι. Ωστόσο, οι Μαύροι δεν είχαν πει τη τελευταία τους κουβέντα και με τον  Νικόλλα να ευστοχεί στις βολλές πηγαίνοντας τον αγώνα στην παράταση, καθώς ο Χαραλαμπόπουλος αστόχησε στο τελευταίο σου του αγώνα. Τέλος κανονικής περιόδου 63-63!

Στο πεντάλεπτο της παράτασης οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των γηπεδούχων και πήραν την πολυπόθητη νίκη, επικρατόντας 75-73 των μαχητικών Pionners.

MVP: Ο Τελχολλάρη με double double και 16 πόντους, 10 ριμπάουντ.  Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χαραλαμπόπουλος με 28 πόντους, 7 ριμπάουντ.

Παίκτης κλειδί: Ο άνθρωπος των τελευταίων λεπτών Νικόλλα, έχοντας 22 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ.

Που κρίθηκε : Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να είχαν νικήσει και οι δύο αυτό που ξεχώρισε ήταν το φίνις των Μαύρων που έκανε τη διαφορά !