Το βράδυ της Δευτέρας (22/4) οι Tesseract φιλοξένησαν τους Tragics με τους γηπεδούχους να κάνουν το πρώτο βήμα για να περάσουν στους Top 4 της Division 2 North Group 2.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε εύστοχα και για τις δυο ομάδες και διαμόρφωσαν το σκορ σε 19-15 για το πρώτο δεκάλεπτο. Για τους Tesseract ο Γεωργακόπουλος πέτυχε (8) πόντους με δυο τρίποντα και ο Μακρής (4) ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Γκόρος πέτυχε (8).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε και τις δυο ομάδες να μείνουν κοντά στο σκορ, και ο πίνακας έδειχνε 33-32 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Tragics ο Χριστακίδης σκόραρε (12) πόντους με δυο τρίποντα, για τους γηπεδούχους ο Γεωργακόπουλος πέτυχε ακόμη (8) πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Tesseract πήραν κεφάλι στο σκορ και διαμορφώθηκε 57-41 στο τριαντάλεπτο μετα από 8-0 σερί των γηπεδούχων στο τέλος της περιόδου. Οι γηπεδούχοι με τον Γεωργακόπουλο να σκοράρει 7 πόντους και ο Διαθεσόπουλος (6), για τους Tragics ο Γκόρος σκόραρε (4), ο Αβαράκης (3) και ο Πράσσος (2).

Στη τέταρτη περίοδο οι Tragics έμειναν από δυνάμεις και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 74-50. Ο Ντάσιος πέτυχε (3) πόντους, ο Γκόρος, ο Χριστακίδης και ο Αβαράκης πέτυχαν από (2) για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους ο Ψωμάς σκόραρε (6) με δυο τρίποντες βόμβες και ο Αγιοβλασίτης (4) με τους Tesseract να κάνουν το πρώτο βήμα για να περάσουν στην επόμενη φάση των playoffs.

MVP: Ο Μάρκος Γεωργακόπουλος ο οποίος σκόραρε 20 πόντους, μάζεψε 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ με 28 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Δημήτρης Γκόρος, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, 14 ριμπάουντ με 17 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Γιώργος Βουδούρης με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 14 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε από τις καλές άμυνες των Tesseract αλλά και στην ευστοχία τους στην τρίτη περίοδο όπου και καθάρισαν το παιχνίδι.