Δύσκολη επικράτηση για τους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ που επικράτησαν με 52-58 των THUNDERCLUTCH.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Ηλιόπουλο και τρίποντο του Σαλαπάτα αλλά οι Μπέλλος και Μανώλης απάντησαν. Μάλιστα με τρίποντο του Μειντάνη πέρασαν μπροστά. Ο Μαυροδημητράκης ισοφάρισε αλλά με καλάθια των Κοταράκου και Χρηστακάκου έγινε το 9-13.

Με τον Χρηστακάκο να σκοράρει ξανά και τρίποντο του Αντωνιάδη ανέβηκε η διαφορά ενώ ο Κοταράκος έκανε το 22-11. Ο Μαυροδημητράκης σκόραρε αλλά απάντησαν οι Αντωνιάδης και Μειντάνης. Ο Κοκοβές με σουτ μείωσε αλλά ο Μανώλης με τρίποντο έκανε το 16-29. Ο Δανατσόπουλος τρύπωσε στη ρακέτα και σκόραρε ένα δίποντο και 1/2 βολές αλλά και πάλι οι Μπέλλος και Χρηστακάκος απάντησαν και διατήρησαν διαφορά 12 πόντων.

Ο Μειντάνης και ο Κοταράκος με 5 πόντους του έκαναν το +17 για την ομάδα τους. Οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια ανάκαμψης και με τους Μαυροδημητράκη και Ηλιόπουλο μείωσαν το σκορ. Οι Νικολόπουλος και Χρηστακάκος σκόραραν για να μειώσει ο Δανατσόπουλος με 4 πόντους του. Με τους Ηλιόπουλο Κ. και ο Μειντάνης με βολές έκαναν το 32-44.

Οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ είχαν τα ηνία τους ματς αλλά οι THUNDERCLUTCH δεν το έβαλαν κάτω. Ο Μαυροδημητράκης σκόραρε για να απαντήσει ο Αντωνιάδης με τρίποντο. Με μια φοβερή αντεπίθεση με τον Ηλιόπουλο να σκοράρει 4 πόντους, τον Μαυροδημητράκη 2 και τρίποντο του Σαλαπάτα η διαφορά η διαφορά έπεσε στους 3. Ο Ντούγιας σαν από μηχανής θεός απάντησε με τρίποντο αλλά ο Σαλαπάτας σκόραρε ξανά για 3. Με βολές των Μαυροδημητράκη και Ηλιόπουλο ήρθε και η ισοφάριση για τους γηπεδούχους. Και εκεί που η ψυχολογία ήταν στα ύψη δυο τρίποντα από τους Ντούγια και Μειντάνη έδωσαν τη νίκη στους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ και την πρόκριση.

MVP της αναμέτρησης ο Μειντάνης με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Μαυροδημητράκης είχε 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Το ματς κρίθηκε: Τα 2 τρίποντα των Ντούγια και Μειντάνη έκαναν τη διαφορά