Στο πλαίσιο των playoff του 3ου Division, οι Abaliers υποδέχθηκαν τους Χαϊλέικερς. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 1 δεκάλεπτο. Ύστερα, οι Abaliers πάτησαν το πόδι στο γκάζι. Ξέφυγαν σχετικά εύκολα στο σκορ, κέρδισαν με μεγάλη διαφορά και έθεσαν γερές βάσεις για την πρόκριση στους 8! 80-59 ήταν το σκορ, όταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης!

Φουριόζοι ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι από το 1ο δεκάλεπτο. Με έφεση στο transition κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Έπαιξαν ορθά αμυντικά και περιόρισαν τους επίσης γρήγορους Χαϊλέικερς. 20-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 3 τρίποντα πέτυχε ο Δούρος. Με 8 πόντους ακολούθησε ο Σχοινάς. 9 είχε ο Χαρδαβέλλας και 3 ο Κάππος για τους Χαϊλέικερς!

Στο +13 έφτασαν οι «άμπαλοι» στην 2η περίοδο. Το τέμπο του αγώνα παρέμεινε γρήγορο, κάτι που ευνόησε την παρέα του Σχοινά. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τρόπο να ακολουθήσουν επιθετικά και έμειναν σχετικά πίσω. 23-18 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους ηνίοχους τον χαβά του με 10 πόντους συνέχισε ο Σχοινάς. Βοήθησε πολύ και ο Κυριαζής με 8 πόντους. Χαρδαβέλλας και Κάππος είχαν από 8 πόντους έκαστος για τους φιλοξενούμενους.

Η διαφορά αυξήθηκε κατά 1 καλάθι στο 3ο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν στον ίδιο γρήγορο ρυθμό. Το επιθετικό μπάσκετ που παίχτηκε τους βόλεψε γάντι. Οι Χαϊλέικερς προσπάθησαν αρκετά, φόρτωσαν με φάουλ τους Σχοινά και Χρυσοσπάθη Ι., αλλά δεν μπόρεσαν να μειώσουν. 14-12 ήταν το σκορ. Για τους Abaliers σειρά στο σκοράρισμα πήρε ο Ι. Χρυσοσπάθης με 3 καλάθια. 5 πόντους είχε και ο Σχοινάς. Στους 10 σταμάτησε ο τρομερός Κάππος.

Με την διαφορά στους 15 πόντους, οι Abaliers είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Οι Χαϊλέικερς  έκαναν την προσπάθειά τους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Οι γηπεδούχοι ήταν τρομεροί και στις 2 μεριές του παρκέ και εν τέλει έφτασαν σε μια σκληρή και πανάξια νίκη. 80-59 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 10 ακόμα έβαλε ο Σχοινάς. Για τους ηττημένους Χαϊλέικερς 7 είχε ο Κάππος και 6 ο Χαρδαβέλλας.

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Δούρος με 15 πόντους, 14 ριμπάουντ (11-3), 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη σε 38 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Χαρδαβέλλας με 21 πόντους, 12 ριμπάουντ (9-3), 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 7 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Σχοινάς με 33 πόντους, 2 ριμπάουντ (1-1), 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 37 λεπτά αγώνα.