Νίκη με όμορφο κατά διαστήματα μπάσκετ συνδιασαν το βράδυ του Σαββάτου οι Indians αντιμετωπίζοντας τους Pink Panthers στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Division 3 .

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παρκέ του Sala Sports Club με άγριες διαθέσεις ! Με την τριπλέτα Παπανικολάου, Σωτηρέλης (από 9) και Τσάγκα (7) αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους με γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ αποκτώντας διψήφια απόσταση. Ο Αρβανιτάκης με την είσοδο του στην πεντάδα έκανε αισθητή την παρουσία του από την άλλη πλευρά, μειώνοντας σε 26-11 στο πέρας των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια οι Pink Panthers έδειξαν σφυγμό. Με σερί 11-0 και τους Αρβανιτάκη και Μακριδάκη σε πρώτο ρόλο μίκρυναν την απόσταση σε μονοψήφια τιμή και καθώς οι Indians πέτυχαν μόλις τέσσερις πόντους το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 30-22 .

Οι παίκτες του Κρητικού ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια.Λαζαριδης , Σωτηρέλης, Πρισιμιτζής και Παπανικολάου έδιναν λύσεις στο μπροστινό μέρος του γηπέδου όμως τα κανόνια των Ασημάκη και Μακριδάκη εκπυρσοκρότησαν από τα 6.75 τρεις φορές κρατώντας τους "Πάνθηρες" κοντά στο σκορ (45-35) στο τριαντάλεπτο.

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου οι Pink Panthers απείλησαν . Μακριδακης και Αρβανιτάκης τους έφεραν σε απόσταση ενός σουτ όμως στέρεψαν από καύσιμα . Οι Indians με επιμέρους 12-2 έβαλαν τέλος σε κάθε σκέψη ανατροπής με τους Λαζαρίδη και Σωτηρέλη φτάνοντας στο ροζ φύλλο με το τελικό 58-45 !

Mvp αναδείχθηκε ο Αργύρης Παπανικολάου με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 τελικές πάσες, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος. Καλύτερος για τους Panthers ήταν ο Κώστας Αρβανιτάκης με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Key player ήταν ο Κώστας Σωτηρέλης που μέτρησε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: Σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση οι νικητές παρουσιάστηκαν περισσότερο έτοιμοι και πάρα την καλή λειτουργία των αντιπάλων τους έκαναν το 1-0 !