Οι Power Strangers επικράτησαν 63-44 των New York Bricks κι προκρίθηκαν με 2-0 νίκες στο Top-8 των playoffs της Division 3. 

Οι «Νεοϋορκέζοι» κατέβαλαν και πάλι μεγάλη προσπάθεια για να είναι ανταγωνιστικοί, αλλά στο τέλος οι «ασπρόμαυροι» απέδειξαν γιατί τερμάτισαν στην πρώτη θέση στο Group 2. Οι Power Strangers με την ένατη νίκη τους στα τελευταία δέκα ματς «σκούπισαν» τους αντιπάλους τους και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους ΜΓΚ (πέρασε με 2-0 του FBC). 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι άρχισαν να βάζουν τις βάζεις για τη νίκη από τα πρώτα λεπτά, καθώς με σερί 8-0 προηγήθηκαν 17-8 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, ενώ προηγήθηκαν με διψήφια διαφορά περίπου πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα με 22-12 (15’). Η ευχέρεια του Τσάτσα από την περιφέρεια συνέβαλε στην εκτόξευση της διαφορά, καθώς με δύο διαδοχικά τρίποντά του, η ομάδα του βρέθηκε στο +16 (33-17). 

Οι Bricks δεν σταμάτησαν να παλεύουν και προσπάθησαν να «ροκανίσουν» τη διαφορά, αλλά έμειναν χωρίς πόντο για περίπου πέντε λεπτά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα οι τυπικά φιλοξενούμενοι να βρεθούν στο +17 (38-21 στο 25’). Οι Power Strangers παγίωσαν σε αυτά τα επίπεδα τη διαφορά κι όταν η κούραση «χτύπησε» τους αντιπάλους τους, την έφτασαν ακόμα και στους 23 πόντους (63-40 στο 39’). 

Player of the Game: Ο Παναγιώτης Τσάτσας, ο οποίος ηγήθηκε των Power Strangers στο σκοράρισμα. Μέτρησε 21 πόντους με 5/8 τρίποντα, ενώ είχε ακόμα 3 ριμπάουντ, μια ασίστ κι ένα κλέψιμο. Σημείωσε τους 12 (με 4 τρίποντα) από τους 20 πόντους της ομάδας του στο δεύτερο δεκάλεπτο, συμβάλλοντας τα μέγιστα για να ξεφύγει με 33-17.

Παίκτης «κλειδί» ο Νίκος Τσαουσλάρης. Η σταθερή δύναμη των Power Strangers πραγματοποίησε «μεστή» εμφάνιση, δίνοντας πολύτιμες λύσεις. Τελείωσε τον αγώνα με 12 πόντους (5/9 σουτ), 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο. 

Που κρίθηκε: Στην ανωτερότητα των Power Strangers, οι οποίοι επιβεβαίωσαν στο παρκέ ότι είναι καλύτερη ομάδα με περισσότερες λύσεις. Τα έδωσαν και πάλι όλα οι αξιόμαχοι Bricks, αλλά οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν γιατί πήραν την πρωτιά στο Group 2.