Οι Bricklayers επικράτησαν 71-56 των Terror East στον δεύτερο αγώνα της σειράς για το Top-16 των playoffs της Division 3. 

Οι «πορτοκαλί» με την έκτη διαδοχική νίκη τους έκαναν το 2-0 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά, όπου αναμένεται να δώσουν μεγάλες μάχες με τους Abaliers. Οι τυπικά γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, εμφανίστηκαν σαφώς πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά στο τέλος «υποκλίθηκαν» στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Οι Terror East μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 14-9, ενώ βρέθηκαν ακόμα και στο +6 (21-15 στο 16’), κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Μετά την ανάπαυλα, όμως, οι Bricklayers με πρωτοστάτη τον Μοδάκη άρχισαν να «χτίζουν» μομέντουμ, με αποτέλεσμα φέρουν το ματς εκεί που ήθελαν. Με επιμέρους 19-2(!), το 28-26 του ημιχρόνου έγινε 30-45, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να βάζουν έτσι τις βάσεις για την επικράτηση.

Οι Terror East δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να πλησιάσουν στο -7 (48-55 στο 33’), αλλά ο Μοδάκης με τρίποντο «μαχαιριά» τους έκοψε τη φόρα κι οι Bricklayers με την ψυχολογία στα… ύψη, έστειλαν τη διαφορά ακόμα και στους 17 πόντους (67-50 στο 38’)! 

Player of the Game: Ο Αλέξανδρος Μοδάκης, ο οποίος σκόραρε 37 πόντους, ενώ είχε ακόμα 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ένα κλέψιμο, μια τάπα και μόλις ένα λάθος σε 40 λεπτά. Σημείωσε 11 πόντους στο 19-2 που έφερε την ομάδα του στο +15 (45-30), ενώ πέτυχε και το καθοριστικό τρίποντο για το 58-48, τελειώνοντας τους αντιπάλους. 

Παίκτης «κλειδί» ο Άγγελος Κουταλιάς, ο οποίος αποτέλεσε άξιο συμπαραστάτη του Μοδάκη. Τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους (8/15 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ένα κλέψιμο και μια τάπα. 

Που κρίθηκε: Στο γεγονός ότι οι Bricklayers είχαν τον Μοδάκη ως σημείο αναφοράς, αλλά και άλλους παίκτες να βάζουν πολύτιμα… λιθαράκια. Ως εκ τούτου έβρισκαν πάντα «απαντήσεις» όταν πάλευαν για το comeback οι Terror East.