Bράδυ Τρίτης στο ΟΑΚΑ και οι Unfamous υποδέχτηκαν τους Βrotherhoops για την πρώτη αγωνιστική των play off της Division 3. Oι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή και έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση. 

Τα πράγματα ήταν ισορροπημένα στην πρώτη περίοδο. Αντωνόπουλος και Χάλαρης ήταν οι πρωταγωνιστές των δύο πλευρών, με καμία εκ των δύο ομάδων να μην καταφέρνει να πάρει κάποια καλή διαφορά. Η είσοδος του Αγγελή για τους Unfamous έδωσε πολύτιμες λύσεις από τα 6,75 και έτσι το δεκάλεπτο έκλεισε στο 21-14. 

Στη δεύτερη περίοδο, οι ασπρόμαυροι νωρίς νωρίς πήραν δίψηφιο προβάδισμα (24-14 και στη συνέχνεια 29-18). Οι Βrotherhoops αντέδρασαν με μπροστάρη τον Κωτσάκη, μείωσαν στους 5 (29-24), αλλά ο Aργυριάδης ανταπέδωσε στα πυρά και η διαφορά ανέβηκε άμεσα στους 12 πόντους (36-24). Το ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 37-27 με τους Unfamous να έχουν πιο πειστική εικόνα. 

Αυτό επιβεβαίωθηκε και μετά την ανάπαυλα. Έχοντας πληθώρα επιλογών τόσο στην περιφέρεια όσο και μέσα στην ρακέτα, οι γηπεδούχοι έμοιαζαν ασταμάτητοι. Η απόσταση εκτοξεύτηκε στους 22 στα μέσα της περιόδου (54-32) καθώς οι πορτοκαλομαύροι αδυνατούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους. Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε στο 63-34, με το επιμέρους σκορ (26-7) να τα λέει όλα.

Η τέταρτη περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο ρυθμός άνοιξε, είδαμε ωραίες φάσεις και όλα αυτά σε ένα όμορφο κλίμα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 86-54 και έτσι οι Unfamous έκαναν το 1-0 σειρά, ενόψει και της ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων, σε λίγες μέρες. 

ΜVP: Πολλοί θα μπορούσαν να το πάρουν αλλά καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Κριτσαντώνης με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασσίστ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 20 eff. 

Παίκτης κλειδί: Πρώτος σκόρερ του αγώνα  ήταν ο Αντωνόπουλος με 23 πόντους, ενώ "γεμάτη" ήταν και η παρουσία του Ραλλάκη στη ρακέτα, μαζεύοντας 13 ριμπάουντ. Αξιοσημείωτη αν μη τι άλλο και η επίδοση του Πετρόπουλου ο οποίος, σε παιχνίδι που η ομάδα του πέτυχε 86 πόντους, κατάφερε να βάλει 0 σε 27 λεπτά συμμετοχής. 

Για τους Brotherhoops ξεχώρισε ο Χάλαρης με 12 πόντους (4/9 τρίποντα), 6 ριμπαόυντ, 1 ασσίστ και 1 κλέψιμο.