Αποδίδοντας εξαιρετικά μετά τα πρώτα δέκα λεπτά οι Abaliers έκαμψαν την αντίσταση των μαχητικών Χαλέϊκερς και πήραν τόσο τη νίκη όσο και την πρόκριση για τα προημιτελικά της Division 3 ,όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή της σειράς Bricklayers - Terror East.

Στο ξεκίνημα η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη καθώς οι ομάδες βάδιζαν πλάι πλάι. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ από τους Χαρδαβέλλα και Κάππο, με τους αντιπάλους τους να ακολουθούν και να αποκτούν ένα μικρό προβάδισμα χάρη στους Σχοινά και Δούκα, προηγούμενοι με βραχεία κεφαλή (16-17) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Με σερί 7-0 στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξεφύγουν με πρωτεργάτη τον Σχοινά και τους Γ. Χρυσοσπάθη και Φρουδάκη να συνδράμουν. Στην αντίπερα όχθη Κάππος και Χαρδαβέλλας κράτησαν σε κοντινή απόσταση την ομάδα τους, με το ημίχρονο να κλείνει στο 29-37.

Οι Χαλέϊκερς επιχείρησαν να προσεγγίσουν περαιτέρω μετά την ανάπαυλα. Χαρδαβέλλας και Καλογριδάκης ήταν ζεστοί μειώνοντας ως τους έξι, αλλά οι Χρυσοσπάθηδες και τα τρίποντα από τους Μώρο και Φρουδάκη έφεραν τους Abaliers σε διψήφια απόσταση (41-53) στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν τα πανιά τους με σερί 10-0 αμέσως μετά το βιράζ. Σχοινάς,  Χρυσοσπάθης Junior , Μώρος και Κυριαζής σκόραραν κατά βούληση απέναντι στους κουρασμένους Χαλέϊκερς που παραδόθηκαν στις ορέξεις των Abaliers που πήραν το ροζ φύλλο με το τελικό ευρύ 52-78.

MVP αναδείχθηκε ο Γιώργος Χρυσοσπάθης με double double και 14 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 τελικές πάσες, 1 κλέψιμο και 3 μπλοκ. Από τους Χαλέϊκερς ξεχώρισε ο Γιάννης Κάππος με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 3 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Αλέξανδρος Σχοινάς που κατέγραψε 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και δεν απειλήθηκαν έκτοτε.