Στο «κλειστό της Καισαριανής», οι 3 Kai Kukoc αντιμετώπισαν τους Bulldogs, στο καλύτερο από άποψη θεάματος αλλά και αγωνίας παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Atlas League 2 (Ανατολή), με τα «σκυλιά» να επικρατούν με 67-63.

Το παιχνίδι όπως προβλεπόταν εξ αρχής, ήταν ντέρμπι, με δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας να τίθενται αντιμέτωπες.  Στο πρώτο μέρος καμία ομάδα δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ, πηγαίνοντας σχεδόν πόντο-πόντο καθόλη τη διάρκεια του Α΄μέρους. Μελανό σημείο για τους Kukoc, τα τρία φάουλ που χρεώθηκε νωρίς ο Παπαδημητρίου που όπως φάνηκε στην πορεία αποδείχθηκαν κομβικά. Οι ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με σκορ 38-35, υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σερί 5-0 για τους Bulldogs (43-35), καταφέρνοντας να πάρουν την μεγαλύτερη διαφορά στον αγώνα. Ο Παπαδημητρίου πέτυχε τέσσερις γρήγορους πόντους για τους «πορτοκαλί», αλλά λίγο αργότερα ο πρώτος διαιτητής τον χρέωσε με το τέταρτο του φάουλ και ταυτόχρονα δίνοντας το τρίτο στον Στρατηγαρέα

Το τρίποντο του Μελά για το 44-45 μείωσε για τους γηπεδούχους που ξεκίνησαν ένα σερί 6-0 περνώντας μπροστά στο σκορ με 47-45, ενώ ταυτόχρονα ο Στρατηγαρέας χρεώθηκε και με το τέταρτο του φάουλ.

Ο φόργουορντ όμως των Bulldogs διαχειρίστηκε άψογα το μειονέκτημα του να αμυνθεί όπως θα ήθελε φοβούμενος το πέμπτο του φάουλ και αντ αυτού με την τρομερή ενέργεια που τον διακατέχει σαν αθλητή, έδωσε ώθηση στην ομάδα του να τρέξει ένα δικό τους σερί με 9-0,(47-56) κυρίως μέσα από δικές του προσπάθειες και με συμπαραστατη τον Λουλούδη.

Οι Kukoc έβγαλαν αντίδραση, ο Μελάς πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο (50-56) και ο Λειβαδιάς μείωσε μερικά δευτερόλεπτα αργότερα στους δύο (54-56). Το πέμπτο φάουλ όμως του Παπαδημητρίου που τον έστειλε στον πάγκο με 6:52 να απομένουν για την ολοκλήρωση του αγώνα, έγειρε σταδιακά την αναμέτρηση υπέρ των «σκυλιών», που εκμεταλλεύτηκαν το κενό που είχαν κοντά στο καλάθι των «πορτοκαλί». 

Ο Λουλούδης ήταν καθοριστικός για τους φιλοξενούμενους, χάρις τους πέντε συνεχόμενους πόντους που πέτυχε (57-63) για να στείλει το παιχνίδι στους έξι πόντους διαφορά με λίγα λεπτά να απομένουν. Οι 3 Kai Kukoc μείωσαν σε 63-65 λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, αλλά ο Λουλούδης με απόλυτη ψυχραιμία από τη γραμμή των βολών διαμόρφωσε το τελικό 67-63 υπέρ των Bulldogs που παραμένουν στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

MVP: Ο Παναγιώτης Στρατηγαρέας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του. Διαχειρίστηκε άψογα το τέταρτο φάουλ του, έπαιξε σπουδαίες άμυνες πάνω σε έναν από τους καλύτερους φοργουορντ της κατηγορίας, τον Λαύκα και πραγματοποίησε double-double με 20 πόντους και δέκα ριμπάουντ, δίνοντας τέσσερις ασίστ και κλέβοντας τέσσερις φορές την μπάλα, μαζεύοντας 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Παίκτης κλειδί: Ο Γιώργος Λουλούδης ήταν ο παίκτης κλειδί για την ομάδα του στο τέλος. Σημείωσε πέντε κρίσιμους πόντους, πάνω που οι Kukoc ήταν έτοιμοι για επιστροφή στον αγώνα και παρέμεινε απόλυτα ψύχραιμος στις βολές στο φινάλε του παιχνιδιού, που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Σκόραρε 18 πόντους, δίνοντας πέντε ασίστ και μαζεύοντας πέντε ριμπαουντ.

Που κρίθηκε το ματς: Το τέταρτο φάουλ του Στρατηγαρέα, αντί να στείλει στον πάγκο τον έμπειρο φοργουορντ των Bulldogs… του έδωσε παραπάνω ώθηση για την συνέχεια του αγώνα, με τον ίδιο να παίζει τρομερές άμυνες και να σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο στην επίθεση.