Τσιάνας λαμπρός οδηγεί τους 3KAIOKUKOC!!

 

Με το ίδιο ρεκόρ μπήκαν στο παρκέ οι Slippers με τους KUKOC, με τον νικητή να βάζει τον ηττημένο από κάτω.

 

Το παιχνίδι στην πρώτη περίοδο ήταν ντέρμπι, με τον Τσιάνα να δείχνει από την αρχή την κυριαρχία του στα καλάθια με 9 πόντους. Βέβαια υπήρχε ο Καλδάνης με τον Νικολαΐδη από την άλλη για να έχουν μπροστά την ομάδα τους με 11-12, μέχρι να έρθει ο Δούκας και με το buzzer τρίποντο να κάνει το 14-12.

 

Αυτό το τρίποντο έδωσε αέρα στους ‘πορτοκαλί’ με άμυνα από γρανίτη και με μία φοβερή δεύτερη περίοδο, έφτασαν στο +15 και το 34-19 μετά από 20 λεπτά αγώνα.

 

Τα σκαμπανεβάσματα όμως στο παιχνίδι δεν είχαν τελειώσει! Ενώ οι βάσεις της νίκης υπήρχαν για τους KUKOC, οι Slippers είχαν αντίθετη άποψη. Παίζοντας αυτοί με την σειρά τους άμυνα, δέχτηκαν μόλις 8 πόντους, βάζοντας 16 με τον Ραφτογιάννη και τον Μεσεδάκη να τους τραβάνε προς την ανατροπή με το σκορ να είναι στο 42-35.

 

Με την έναρξη της τέταρτης περιόδου η διαφορά έπεσε και στους 6 πόντους και το 44-38. Για να έρθει η αντεπίθεση από τους 3KAIOKUKOC μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο έκαναν το 51-38 και στην ουσία καθάρισαν το ματς. Το σερί τελικά έφτασε το 12-0 και το 56-38. Με τον Βασαμανίδη να βάζει τρίποντο και τους Παπαδημητρίου, Τσιάνα, Μελά να εκτελούν κοντά στο καλάθι και στους αιφνιδιασμούς. 

 

Οι Slippers δεν κατάφεραν να βρούνε απαντήσεις και έτσι έπεσαν στο 2-4. Ο Νικολαΐδης ξεχώρισε από την ηττημένη ομάδα με 8πόντους, 9ρ.(5-4), 1ασ. και 11eff.

 

MVP: Ο Τσιάνας με ένα ακόμα δικό του double double πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίχτη, με 19π. 2/4β. 7/15δ. 1/3τρ. – 12ρ.(9-3), 2κλ. και 19eff.

Παίκτης-Κλειδί: ο Δούκας που έβαλε δύο buzzer τρίποντα που έδωσαν ψυχολογία στην ομάδα του!

Που κρίθηκε το ματς: στην καλή άμυνα των πορτοκαλί και στα δύο μεγάλα σερί που έκαναν στην διάρκεια του ματς. Ένα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και το καλό finish που μετέτρεψε το 44-38 σε 56-38.