Για την 20η στάση της West Atlas League ΙΙ η Air-Mπωλ (5-13) φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης στο Sala Sport  τους Royals (9-8) με τους δεύτερους να κερδίζουν παίζοντας κάπως καλύτερα στο δεύτερο μέρος.

Ισορροπημένα ξεκίνησαν τα συγκροτήματα βαδίζοντας πλάι πλάι. Ο Οργίνος (8π) σήκωσε το βάρος στην επίθεση των γηπεδούχων ενώ οι αντίπαλοι τους βασίστηκαν στους Δέδε , Μότσιο (από 4π) και τα τρίποντο του Μαργωμένου μπαίνοντας μπροστά με βραχεία κεφαλή (12-13) στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια έφτασαν ως το +7 με τον Μότσιο (6π) και το τρίποντο του Κυριαζή, ωστόσο οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν με το δίδυμο Οργίνου (5) και Δαλίτσικα (4) μειώνοντας στην ελάχιστη δυνατή διαφορά (27-28) στο ημίχρονο. 

Μετά την ανάπαυλα οι "Βασιλικοί" έδειχναν να ξεφεύγουν πυροβολώντας από τα 6.75 με τους Μαργωμένο (8π) και Φώτογλου (5) ενώ στην αντίπερα όχθη ο Κόππολα (6π) αναπλήρωσε το κενό του Οργίνου (που τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και δεν συνέχισε) κρατώντας σε κοντινή απόσταση (39-45) την Air-μπωλ στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε, με τις ομάδες να είναι χαρακτηριστικά άστοχες στα πρώτα πέντε λεπτά. Οι Κόππολα και Μουσταφέρης (από 4π) έφεραν την Air-μπωλ σε απόσταση βολής (47-49), όμως η εμπειρία και η ψυχραιμία του Δέδε (4) και το τρίποντο του Μαργωμένου ήταν αρκετά για να κατακτήσουν οι Royals το ροζ φύλλο με το τελικό 47-52.

Στα ομαδικά στατιστικά, οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα τρίποντα (5-21%) και βολές (40-44%) ενώ οι ομάδες μοιράστηκαν το ίδιο ποσοστό στα δίποντα (από 41.7%). Μάζεψαν τα ριμπάουντ (43-46), μοίρασαν τις ίδιες τελικές πάσες (από 10), είχαν λιγότερα κλεψίματα (14-10) και παραπάνω λάθη (10-16).

Mvp με double double ήταν ο Βασίλης Δέδες με 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Πιο παραγωγικός για τους ηττημένους παρουσιάστηκε ο Φράνκι Κόππολα έχοντας 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Κλειδί της αναμέτρησης ήταν ο Σωτήρης Καραλής έχοντας 4 πόντους, 17 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα και το παραπάνω κίνητρο των νικητών .