Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας για το 2ο γκρουπ, οι Αιθέρες αναμετρήθηκαν στην all star arena με τους LiakParts. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 1 ημίχρονο. Ύστερα οι Αιθέρες έτρεξαν το παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν την νίκη. 49-25 ήταν το τελικό σκορ!

Σχετικά ισορροπημένη και πολύ μέτρια επιθετικά ήταν η 1η περίοδος του αγώνα. 8-6 ήταν το επιμέρους σκορ με τις 2 ομάδες να είναι ακόμα «μουδιασμένες». 6 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Νικολετσόπουλος, ενώ Χρήστου, Βλαντός και Ν. Παντελής πέτυχαν από 1 καλάθι έκαστος για τους LiakParts.

Στο +5 έφτασαν οι Αιθέρες στο 2ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες συνέχισαν να παίζουν στο ίδιο τέμπο με τους γηπεδούχους να είναι λίγο καλύτεροι στην επίθεση. 12-9 ήταν το επιμέρους σκορ. Τον χαβά του με 6 πόντους συνέχισε ο Νικολετσόπουλος με τον Μαντά να έχει 1 τρίποντο για τους LiakParts.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι Αιθέρες στο 3ο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν στο παρκέ και εκμεταλλεύτηκαν το μέγεθος και την δύναμη του Μ. Τρύφου. Με τον τρόπο αυτό η διαφορά έφτασε στους 11 πόντους (15-9 σκορ περιόδου). 5 πόντους είχε ο Μ. Τρύφος, ενώ με 4 ακολούθησε ο Νικολετσόπουλος. 3 είχε ο Βλαντός για τους φιλοξενούμενους που δεν είχαν απάντηση στον τρόπο παιχνιδιού των Αιθέρων.

Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι Αιθέρες στην 4η περίοδο. Οι γηπεδούχοι όχι μόνο σκόραραν 14 πόντους, αλλά δέχθηκαν μόλις 1 πόντο! Έτσι η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 24 πόντους και το παιχνίδι πήρε τον δρόμο του. 49-25 ήταν το τελικό σκορ. 5 πόντους είχε για τους νικητές ο Παντελάκης, ενώ ο Χρήστου τον μοναδικό πόντο των LiakParts στο δεκάλεπτο.

Mvp του αγώνα ήταν ο Μ. Τρύφος με 12 πόντους, 14 ριμπάουντ (7-7), 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 31 λεπτά συμμετοχής. Ο Δ. Χρήστου ξεχώρισε για τους ηττημένους με 7 πόντους, 16 ριμπάουντ (11-5), 3 κλεψίματα και 4 λάθη σε 32 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ν. Νικολετσόπουλος με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ (3-3), 4 ασίστ και 2 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα!