Για την τρίτη στάση της Atlasleague2 στον Δυτικό όμιλο οι ΑργώΚίνητοι υποδέχτηκαν στο Sala Sport το βράδυ της Πέμπτης τους Old Dogs και αγωνιζόμενοι έξυπνα και αποτελεσματικά έκαμψαν την αντίσταση των αντιπάλων τους διατηρώντας το αήττητο !

Τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο καθώς οι φιλοξενούμενοι με τον Κούρβα να κάνει πράματα και θάματα, με 8 πόντους και την άμυνα τους πάνω στον Σοφούλη  προηγήθηκαν. Οι αντίπαλοι τους ωστώσο απάντησαν με τους Κωνσταντώνη , Τσιμπούρη (από 4π), Δομπάρα (3) και τον Σοφούλη να διακρίνεται περισσότερο σε ρόλο δημιουργού (4π).Έτσι ανέλαβαν τα ηνία προηγούμενοι με 17-13 που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια έτρεξαν αρχικά ένα 8-0 με τον Πουλή (8π) να τρέχει ασταμάτητα το γήπεδο και τους Β.Ασημακόπουλο και Γερονικολόπουλο (από 4π) να σιγοντάρουν. Για τα "Παλιόσκυλα" απειλούσε μόνο ο Κούρβας (5π) με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτιναχθεί στο 37-19 στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξε κάτι μετά τηη διακοπή.  Οι τζιαλομπλού με τους Πουλή , Τσιμπούρη (από 7π) και Σοφούλη (5) ξεκίνησαν με 12-1 και καθώς στην άλλη πλευρά μόνο ο Γκέος(4π) είχε περιστασιακή επαφή με το καλάθι η απόσταση διευρύνθηκε στο 62-26 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι Αργωκίνητοι έριξαν ταχύτητα και οι Old Dogs βρήκαν χώρους με τους Μαμουνάκη, Καμπάνη (από 6π) και Μουστάκα (3) μειώνοντας στο τελικό 69-41.

Η ομαδική στατιστική περιγράφει αρκετά πιστά τα δεδομένα του αγώνα. Οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα τρίποντα (26-0%) και βολές (83-66%) παρά δίποντα (οριακά πάντως, 49-50%), πήραν τα ίδια ριμπάουντ (από 39), μοίρασαν τρεις περισσότερες τελικές πάσες (11-8), έκλεψαν παραπάνω μπάλες (7-2) υποπίπτοντας σε λιγότερα λάθη (5-9).

Mvp : Ο αλάνθαστος γοργοπόδαρος Δημήτρης Τσιμπούρης (12π,8ρ,1ασ και 4 κλεψίματα) ! 

Κλειδί : Ο εξίσου αλάνθαστος "Μπάρκλει των φτωχών" Λεωνίδας Γερονοκολόπουλος (9π, 8ρ,1 κλέψιμο)

Καλύτερος για τους ηττημένους ο Παναγιώτης Μουστάκας (6π,11ρ,2ασ,1κλ & 2 λάθη).

Που κρίθηκε ο αγώνας : Στην άμεση προσαρμογή των νικητών απέναντι στο μαρκάρισμα του Σοφούλη, με τους συμπαίκτες του να αξιοποιούν με το παραπάνω κάθε φάση που τους δόθηκε.